Nezľakne sa, ak použijete slová svadba a manželstvo?

Beriete ho ako muža svojho života? A čo on? Je pripravený na vážne kroky?

10.03.2014 17:30
láska, muž a žena Foto:
Ladí vám to spolu?
debata

Je vám s ním fajn, dopĺňate sa, rozumiete si. Ale stačí to na manželstvo? Aké prejavy vám môžu napovedať, že on sa svadby nezľakne?

Bez strachu používa slovo „my“

Berie vás ako svoju polovičku, bez kalkulácií počíta s vami do budúcnosti. Ste jeho spriaznená duša a slovo „my“ berie ako čosi prirodzené, čo vychádza z jeho srdca. Zabudol na to, čo bolo pred vami, už žije iný život, ste jeho súčasťou a on to tak plánuje už navždy. Hovorí to bez zábran a bez okolkov.

Deti berie ako príjemnú súčasť života

Rád postráži sestrine deti? Vždy im pripraví skvelý program, nikdy sa na nič nevyhovára, nie je z nich unavený? Už prežil obdobie posadnutosti kariérou, už si čo-to odžil a nemá pocit, že deti by o obrali o jeho drahocennú slobodu. Rozpráva o rodine celkom otvorene, teší sa, že môžete spolu spriadať aj takého vážne plány.

Vaše šťastie je preňho prvoradé

Teší sa, ak sa vám rozžiaria oči pri pohľade na čosi, čo pre vás pripravil. Vždy sa pýta na váš názor a do ničoho vás nenúti. Veci na vlastnú päsť preňho už nie sú také zaujímavé ako kedysi, chce robiť šťastnou najmä vás. Nebráni sa novinkám, ktoré prináša váš spoločný život a je otvorený vašim nápadom, zdieľa vaše túžby.

Nedáva prednosť kamarátom

Preč sú tie časy, keď dokázal ťahať s kamarátmi dva dni a dve noci. Rád je s vami doma, užíva si pohodu sobotného večera. Ak sa niekam ide, vždy sa poteší vašej spoločnosti. Má vás po svojom boku, venuje sa vám a nepotrebuje byť stále v obklopení kamarátov. Samozrejme, že ich má, ale v jeho živote ste na prvom mieste výlučne vy. Dáva to najavo pri každej možnej príležitosti.

Môžete mu dôverovať ======Vaše trápenia aj radosti sú uňho v bezpečí. Nemusíte sa báť, že vaše prešľapy vám vykričí pri prvej možnej príležitosti. Je naňho spoľahnutie, presvedčil vás, že sa o vás aj rodinu dokáže postarať. Robí všetko preto, aby ste mali to, čo potrebujete. Ak voľačo sľúbi, slovo dodrží. Máte v ňom oporu a to ho napĺňa potešením. Je tu pre vás kedykoľvek ho potrebujete.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #svadba #vážny krok

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...