Najvzrušujúcejšie ženy. Čo sú ich tromfy?

Bez toho, aby sme hovorili o konkrétnych menách pomenujeme novodobé Venuše milované mužmi.

05.03.2014 13:00
sexy žena, portrét Foto:
Ani tá najkrajšia žena nie je dokonalá.
debata

Možnosť zažiariť má každá a dokonca bez toho, aby získala titul lacná. Pretože ženy, ktoré patria k tým, z ktorých mužov seká v krku a dostávajú erekciu, nie sú rovnocenné s prvoplánovými nositeľkami výstrihov po pupok.

Silné osobnosti

Kto by to povedal? Muži nehľadajú len prsia do ruky, ale aj skutočne radi nahliadnu do duše. Sebavedomá žena je pre nich ako čili korenie. Vzbudí ich záujem a veľmi radi by ochutnali. Nie sú to len čistokrvné dominy, ale aj sebavedomé ženy, ktoré sa vedia pohybovať v živote neohrozene a s hlavou hore. Ak chcete vzbudiť záujem muža, vystupujte skutočne ako osobnosť a nie ako šedá myška v nenápadných šatách s ešte nenápadnejším správaním. Pozor však na okázalosť. Inteligencia, sebavedomia a šarm sú niečo celkom iné.

Ženy otvorené flirtu

Je vcelku jedno, či z flirtu bude aférka, alebo sa skončí pošteklením fantázie. Ženy od ktorých sa odráža záujem mužov ako hrach od steny, veľký obdiv nezožínajú. Ak ste razenia, že správna žena jednoducho má byť nedobytná, zaspali ste dobu. Dnes sú v kurze krásky, ktoré vedia s mužmi patrične žartovať a pochopiteľne aj rozdávajú úsmevy. Pritom hovoríme o slávnej vnútornej kráse bez toho, aby sme pohľad upriamili na telo.

Krása aj v nedokonalosti

Dokonalosť je ako kameň mudrcov. Bájna a tak nesmierne vyhľadávaná. Pritom je to čistá chiméra. Ani tá najkrajšia žena nie je dokonalá, no zo svojich chýb nemá komplexy, akurát ich akceptuje. Počuli ste o modelkách s pehami, herečkách s krivými zúbkami a sexuálnych dračiciach s mierne väčším zadkom a pevnejšími stehnami? Muži milujú rôznorodé typy žien. Netreba byť univerzálne krásnou, ale najkrajšou pre muža, ktorého očaríte a zdanlivé chybičky krásy bude brať ako vaše bonusy.

Prsia

Po očiach to najhlavnejšie, čo mužov zaujme. Najsilnejšie a najvzrušujúcejšie ženské zbrane. Veľké, malé, alebo akurát do ruky? Žiadny muž presne nevie, aké proporcie nosí žena, ktorá kráča po chodníku ako bohyňa. Jedno však vníma a to ich prezentáciu. Najkrajšie ženy, ktoré zožnú plný počet bodov nosia svoje poprsie bez hanby a rady. Základom je poznať, že výstrih po bradavky je lacný a roláky nie sú v kurze. Všetko medzi tým je sexi. Jednoduché pravidlo, vďaka ktorému viete v zornom uhle muža mať „jarček“ na hrudi, pri ktorom nikto neuhne pohľadom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dokonalosť #flirt #sexy žena #vzrušujúca žena

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....