5 vecí, ktoré potešia mužskú pýchu

Chcete partnera skutočne potešiť? Existuje jedno miesto na tele, ktoré je stvorené výlučne na to, aby mu vyčarilo úsmev na tvári a príjemné pocity.

03.03.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Vyjadrite spokojnosť s jeho mužstvom, pohladkajte mu ego a partner vás rád odmení.
debata

Netreba chodiť okolo horúcej kaše, skôr zamieriť priamo do rozkroku. Na správnom mieste potrebujete aj správny prístup. Ten v konečnom dôsledku rozhodne, ako veľmi sa partner bude tešiť.

Med

Natrieť med na partnerov penis je rozkoš pre obe hrajúce sa strany. Na jednej strane je to partner, ktorému stekanie medu po úde vytvára nečakane príjemné pocity a nové zmyslové zážitky. Na strane druhej ste to vy, ktorej lízanie medu z prirodzenia bude lahodiť. Spojíte tak čaro orálneho sexu so skutočnou pochúťkou a partnera potešíte novými pocitmi, hoci si myslel, že jeho penis už nemôže nič prekvapiť. Na vylepšenie je vhodné med ešte málinko zohriať v teplej vode.

Hladkanie

Čo zvyknete s partnerovým údom robiť počas predohry? Nevšímate si ho alebo sa ho dotýkate? Skúste ho pohládzať. Pekne od semenníkov až k žaluďu a opäť jemne dole. Toto hladkanie muža vzruší, poteší ho jemnosť a ak sa pohráte aj nechtíkmi, pochopíte, prečo vzniklo prirovnanie k zlatým ručičkách. S prácou to nemá nič spoločné…

Prechádzky po tele

Muž je dobrodruh a dobrodružstvo rád dopraje aj svojmu penisu. Pochopiteľne, že potrebuje víza na vaše územie, kde je vždy len hosťom. Nehovoríme o vagíne, či ústach, ale aj prsiach, stehnách, zadočku, vlasoch. Muži si ženu radi užijú penisom. Pritom dotyk penisu s telom je vždy iný, atraktívny, plný vzrušenia a nie je to len o dráždení. Muži by o tom vedeli hodiny básniť. Aspoň viete, ako ho najbližšie potešiť.

Bozky

Nie je to orálny sex. Sú to nežné bozky určené jeho údu. V konečnej fáze nehovoríme, že nemôžete zakončiť láskanie aj dobrým orálnym sexom. Nežné bozky na jeho vztýčený penis a semenníky sú to, čo mnoho žien podceňuje a mužskú pýchu by tým veľmi potešili.

Obdiv

Sme vo finále! Treba priznať, že ak ste si dali rozkošnícky „kruhový tréning“, ešte stále do dokonalosti potešenia niečo chýba. Obdiv a spokojnosť s partnerovým penisom. Už ste mu lásku k penisu naznačili gestami a je čas aj na slová. Vyjadrite spokojnosť s jeho mužstvom, pohladkajte mu ego a partner vás rád za slová chvály odmení a bude sám spokojný. A to ste predsa chceli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #láskanie #mužská pýcha

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....