Netvárte sa, že jeho nedostatky nevidíte

Máte z partnera občas nepríjemné pocity? Rozhodne ich neignorujte.

28.02.2014 17:20
hádka, muž a žena, spálňa Foto:
Už to nie je také ružové ako na začiatku?
debata

Možno sa vám zdá, že je všetko v poriadku. Alebo jeho nedostatky prehliadate, len aby ste sa nimi nemuseli zaoberať. Ale pri istých signáloch z jeho strany by ste mali zvýšiť ostražitosť. Neveštia totiž príjemnú budúcnosť. Ktoré to sú?

Nikdy ho nezastihnete na mieste, ktoré vám povie

Nikdy ste ho neupodozrievali z klamstva? Možno by ste mali… Ak mu voláte uprostred noci, aby ste mu zaželali príjemné sny a on je niekde v bare, hoci vám tvrdil, že ide rovno domov do postele, asi k vám nie je celkom úprimný. Ale nerobte hneď paniku. Raz či dvakrát sa mu môže stať, že ho jednoducho kamaráti vytiahnu von bez upozornenia. Ale ak vám systematicky klame či vás zavádza, predstavte si, aký by vás s ním čakal život. Buď by musela byť vaše miera tolerancie naozaj obrovská, alebo by ste sa večne doma umárali… Sama.

Okato flirtuje s inými ženami pred vašimi očami

Tak to už by zodvihlo zo stoličky hádam aj maximálnu „pohoďáčku“. Nielenže je to voči vám nefér, ale navyše vás týmto správaním veľmi ponižuje. Rozhodne sa netvárte, že jeho reči vám nevadia a dokonca sa vám zdajú byť zábavné. Ak má o vás chlap vážny záujem, ste preňho jedinou ženou na svete a tak sa k vám aj správa. Ak to tak nie je, potom je otázne, čo pre vás partner znamená.

Je večne bez peňazí

Pozor! Nejde o to, že nejazdí na drahom aute alebo že nemá vlastný byt v centre mesta. Nie! Ale ak dospelý chlap nemá na zaplatenie účtu či na to, aby vás pozval do kina, to už veselé nie je. V istom veku by naozaj súci chlap mal stáť na vlastných nohách a vedieť sa postarať minimálne o seba. Vy predsa neočakávate, že akonáhle s vami začne seriózne randiť, bude platiť úplne všetko a dokonca s nadšením. Ale určite vám nie je príjemné, ak musíte stále vyťahovať peňaženku iba vy a on sa ešte tvári ublížene.

Nemá žiadnych priateľov, k ľuďom je nevrlý

Nikto mu nevyhovuje? Na každom okamžite nájde nejakú chybu? A jediný, kto je vo všetkom skvelý je on sám? Možno vám zo začiatku neprekáža, ako arogantne sa správa k ľuďom či fakt, že ho nikto nemá rád, ale časom zistíte, prečo. Nie je normálne, ak muž nemá žiadnych priateľov, ktorí by pri ňom stáli, ktorí by ho brali a mali radi. Je to znak toho, že čosi v jeho správaní nie je v poriadku. A je celkom možné, že presne tak, ako sa správa k ľuďom okolo seba sa začne neskôr správať aj k vám.

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #pocit #dvojica

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...