Ešte sa nevzdávajte

Máte tých single rokov popreplietaných len aférami s mužmi a nijakým vážnym vzťahom dosť?

27.02.2014 08:30
debata
Aj single žena môže byť šťastná a krásna. Foto: SHUTTERSTOCK
single žena Aj single žena môže byť šťastná a krásna.

Máte pravdu. Nový ideálny vzťah, o ktorom snívate už niekoľko rokov, si pričarovať nedokážete. Čo vám ostáva, je len čakať. Nečakajte však so založenými rukami. Tu je pár rád, ako ten čas, kým príde ten váš pravý, zodpovedne prečkať.

Nefňukajte
Najhoršie, čo môžete spraviť a čím si aj poriadne ublížite, je fňukanie. Vyplakávanie do vankúša a pred priateľkami o tom, aký máte nanič život, ako sa vám nedarí, ako už prešiel ďalší rok bez toho, aby si vás niekto všimol. Tejto „činnosti“ sa úplne vyhnite, vypustite ju zo života, nikto na to nie je zvedavý.

Robte, čo vás baví
Žite s tým, že si potrebujete poriadne užiť, pretože onedlho vás nečakane prekvapí to, na čo už dlho čakáte. Určite to príde tak, ako to prišlo do života iných žien. Samozrejme v rôznom veku a za rôznych okolností. Preto si užívajte a nebojte sa budúcnosti. Majte otvorené vrátka, no príliš sa nefixujte. Ak si napríklad dáte záväzok, že budete priveľmi šetriť, aby ste si splatili aspoň časť hypotéky, neostanú vám peniaze na cestovanie, na užívanie a zmenšia sa vám šance stretnúť svoj vysnívaný objekt. Preto rada nad zlato znie: Robte, čo vás baví. A ak vás nič nebaví, hľadajte to.

Jedna útecha
Keď už je najhoršie, môžete sa potešiť útechou. Presne tie ženy, ktorým teraz závidíte, ktoré sedia doma už s tretím dieťaťom a pridávajú každé leto fotografie od mora s tým najúžasnejším mužom, o ktorom vy len snívate, budú možno o pár rokov zapíjať rozchod. V čase, kedy budete vy pracovať so svojou dokonalou polovičkou na potomkovi a v bruchu budete mať motýle. Pamätajte na to, že všetko má svoj čas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single žena #čakanie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....