Láskanie, z ktorého budú muži hotoví

Opustite bežné hranice láskania a popustite uzdu fantázii.

21.02.2014 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Vychutnávajte si jemnými dotykmi jeho telo.
debata

Láskanie, slovo, ktoré mužom príliš zaváňa predohrou a tým, že budú musieť zasa dlho pochodovať po ženských prsiach, chrbte, krku a stehnách, kým sa dostanú do nohavičiek. Zo strany žien totiž ide málokedy o interakciu. Lenže ak raz výhybku láskania obrátite aj smerom k partnerovi, predohra mu bude milšia ako pohlavné splynutie.

Sústreďte sa na mužstvo

Tentoraz nehovoríme o priamom útoku na penis. Aj to príde, ale nie ako prvé. Každý muž chce pred partnerkou vyzerať sexi, príťažlivo od nôh až po sexi ramená. Preto mu dajte pocit, že je pre vás Adonis, aj keď vystrkuje pivné bruško. Vychutnávajte si jemnými dotykmi jeho telo. Uvidíte, že aj hladkanie, či škrabkanie spustia lavínu príjemných pocitov a to ste sa ešte nedotkli ani samotného penisu. Pretože ten prichádza na rad až v druhom kole.

Nechajte ho oblečeného

Čo muža skutočne rozvášni? Hladkanie po rozkroku. Lenže nie vždy k nemu prichádza erekcia na počkanie. Muži nemajú v láske, ak sa jeho prirodzenia chytáte okamžite. Je to síce centrum erotickej slasti, ale útočiť treba pomaly. Najprv cez nohavice, hladkanie jemné a intenzívne zároveň. Pomalé prenikanie pod nohavice, prvý stret ruky s pokožkou penisu. Takto to muži majú skutočne radi. Ak potom pridáte pri vyzliekaní z nohavíc aj pusu, nebude mu viac treba hovoriť, že predohra je príjemná vec.

Ukážte mu dračicu už v predohre

Nežnosť je úchvatná, ale dá sa spojiť aj s kúskami trikov vášnivej ženy. Skúste zvodné gestá, ako je otváranie a hladkanie pier jazykom, použite nechty nielen na hruď, ale na chrbát, pokojne o niečo viac pritlačte. Skúste v partnerovi vyvolať pocity, že má v posteli ženu, ktorá akoby vyšla z porno filmu a láskania od vás sa nebude chcieť vzdať.

Vzájomné potešenie z nahoty

Ide o skutočne silnú vec. Aj keď vám nič nehovorí pojem tantrická masáž, využite pozitíva vzájomnej nahoty. Mnoho dvojíc sa teší z erotických praktík, z nových polôh, ale zabúda na to podstatné a nesmierne dôležité. Tešiť sa zo vzájomnej nahoty. Skúste sa vyzliecť. Možno ani nemusíte navzájom, bude stačiť len odhodiť šaty a privinúť sa k sebe. Pocítiť horúčosť druhého tela, nechať na seba pôsobiť nehu. Nahota je prirodzená a jej vnímane spolu s bozkami, dotykmi, možno len tým, že budete spolu bez akéhokoľvek oblečenia úplne odovzdaní, vás podnieti k atraktívnejšiemu prežívaniu predohry. Nemusí to byť totiž len rituál vyzliekania. Predohra a láskanie, ktoré si muž nesmierne užije, začína práve vo chvíli, keď vás už nedelia šaty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #predohra #láskanie #mužstvo

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...