Najlepšie erotické prekvapenia pod perinou

Perina na manželskej posteli môže zakrývať nudu aj množstvo erotických a milostných prekvapení.

20.02.2014 09:00
sex, intimity, erotika Foto:
Predstavenie vie pre partnera pripraviť každá žena, akurát sa zdráha.
debata

Ako si usteliete, tak sa budete milovať a prehrýzať milostným životom. Každá dvojica má jednu posteľ, perinu a množstvo možností. Väčšina zaspí od nudy, ale niektoré majú pod perinou doslova krajinu erotických zázrakov. Skúste si ju pripraviť aj vy.

Sexi hračka

Erotické hračky a pomôcky nevymysleli pre osamelých či príliš náruživých erotomanov. Sú pre nás všetkých, čo už prekročili hranicu dospelosti a pochopili, že osviežiť si sexuálny život neznamená hľadať stále nové objekty vášne, ale so stabilným partnerom otvárať stále nové tajomstvá sexuality. Stimulácia pre vás, pre partnera aj pre oboch súčasne. Tak prečo nie? Erotická hračka v posteli vám vráti hravosť, nadšenie, samozrejme, zvýši aj erotické potešenie a mieru hravosti zo samotného sexu. To je niečo, čo každý pár po pár mesiacoch sexuálnej praxe ocení.

Vaše pohlavie v hlavnej úlohe

Krása ženy sa nemeria len tým, ako sa vie upraviť, ale aj tým, ako vie byť upravená, keď je práve nahá. Nehľadajte v tom žiadnu slovnú hračku, iba pravdu, ktorá vie pripraviť pod perinou pekné chvíle. Venujte svojmu rozkroku dostatok času a hlavne nech je zmena. Od úplnej epilácie po pásiky či prirodzenosť. Mužov zmena teší tak nesmierne, že si to užijete aj vy. Pretože každú ženu prirodzene vzrušuje, ak je z nej muž bez seba a to bude, keď pod perinou nikdy nebude vedieť, ako príjemná zmena ho čaká.

Zvody domácej pani

Pod perinu rovno z denného stereotypu. Azda to najcennejšie, čím si môžete milostný život okoreniť. Po obede, pred obedom, počas jeho prípravy, alebo večer pri sledovaní televízie, čítaní knihy, spravte milostný škrt cez rozpočet bežnému dianiu v domácnosti. Budete prekvapená, ako málo dotykov stačí aj pri upratovaní či žehlení a zrazu ste spolu v posteli. Netradičná predohra – netradičné zážitky.

Ťah na „ľahkú“

Ľahšia žena vie zavážiť. Je to pravda, ktorú potvrdia aj profesionálne manželky. Snom každého muža je prekročiť prah nevestinca. Zažiť na vlastnej koži všetky tie sladké parfumy, vysoké podpätky, erotickú bielizeň a ženy, ktoré im núkajú svoje rozkroky a telá. Pritom nejde o nič zložité a podobné predstavenie vie pre partnera pripraviť každá žena, akurát sa zdráha. Nie je prečo. Obaja si užijete sex v úlohe niekoho iného. Ibaže bezpečne, radostne, s pocitom, že partner si svoje sny z detstva nechodí plniť inam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #sexuálne pomôcky #sexuálne hry

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...