Nechcete ostať na Valentína sama? Snažte sa!

Hoci nie ste šialene zamilovaná, večer si môžete užiť v príjemnej spoločnosti.

14.02.2014 09:00
rande, večer Foto:
Prečo sa trápiť doma, keď si môžete vyraziť?
debata

Uplakaný večer pred televízorom či posedenie s večne nešťastnou kamarátkou? Ani vám sa nechce tráviť Valentín takto ponuro? Tak prevezmite iniciatívu a na večerné rande pozvite niekoho vy.

Kde sa rozhliadnuť? Jednoznačne na miestach, kde sa cítite ako doma a ľudí ako-tak poznáte. Možno je to pre vás kancelária, možno okruh vašich kamarátov, jazykový kurz či posilňovňa. Loviť na Valentína v úplne neznámych vodách by nemuselo vyjsť podľa vašich predstáv. Ale ak sa zameriate na mužov, ktorých poznáte aspoň z videnia, môžete zožať úspech.

Nič násilné! Len sa niekomu trápne nevnúťte na večerné rande. Ono vlastne ani nemusí ísť hneď o rande, môžete to nazvať aj priateľským posedením. Muž, ktorý vám padol do oka by nemal nadobudnúť pocit, že ho šialene milujete a už bez neho nedokážete dýchať. A tak ste sa rozhodli urobiť prvý krok práve na Valentína. Skôr to „hrajte“ na kamarátstvo. „Ty nemáš večer program, ja tiež nie, čo keby sme skočili niekam spolu. Len tak, nezáväzne“ Toho sa držte.

Zbavte sa strachu, že keď niektorého z mužov okolo vás takto oslovíte, prepadnete sa od hanby. Neprepadnete! Nepozývate ho predsa k sebe do postele a ani mu nehovoríte, že s ním chcete o rok stáť pred oltárom. Ide vám len o príjemný večer, ktorý by ste naozaj veľmi rada prežila v mužskej spoločnosti a čo je dôležité dodať, práve v tej jeho. Je predsa Valentín a vy ste aj on ste single. Tak prečo si nepomôcť?

Nalaďte sa na kamarátsku vlnu. Je asi naivné očakávať, že sa počas tohto večera prelomia ľady a vy v mužovi oproti vám spoznáte lásku svojho života. A že on bude mať rovnaké pocity. Stačí príjemných pár hodín, spoločný humor a možno pár veselých príhod, aby ste prežili naozaj "pohodový " večer. A potom sa uvidí. Nie ste zamilovaný pár, ste len dvojica, ktorá si spríjemnila valentínsky deň. A tak to aj berte.

Ak veľa neočakávate, nebudete sklamaná. A to vy byť nechcete, lebo sklamaní už bolo dosť! Chcete sa smiať, baviť a všetko, čo príde navyše, beriete ako príjemný bonus. Neupínajte všetku svoju energiu na čosi, čo živíte iba vo vašich predstavách. Berte valentínsky večer taký, aký je, bez prikrášľovania či márnych nádejí. A užite si ho tak, ako sa dá. V príjemnej spoločnosti. Na to, čo bude zajtra, či neskôr, nemyslite.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Valentín

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...