Prvý Valentín bez neho? Nebojte sa, prežijete!

Žiadna tragédia sa nekoná! Sviatok zamilovaných dokážete prežiť aj keď ste single.

12.02.2014 15:30
smútok, žena Foto:
Nepodliehajte smútku len preto, že je Valentín.
debata

Po pár rokoch pekného vzťahu prišiel nečakaný rozchod. On vám dal zbohom zo dňa na deň, zbalil si veci a už ho nebolo. Spoločné roky hodil za hlavu a namiesto vysvetlenia sa zmohol len na obyčajné „prepáč“. Vaše týždne samoty idú do finále. Čaká vás Valentín, ktorý tento rok strávite bez neho… Ako sa zo sviatku zamilovaných nezblázniť?

Od rána romantiku ignorujte. Rádio ani nezapínajte, pustite si svoj výber šialených pesničiek s minimom slov o láske, zrade či rozchode. Hoci umelo, ale predsa len sa udržiavajte v dobrej nálade, ak máte čas, skočte si ráno zacvičiť a pocit smútku vypoťte z tela. Ranné športové endorfíny vám snáď vydržia aspoň pol hodinu aj práci. A tam sa už začne klasický kolotoč.

Čím viac práce, tým menej času na rozmýšľanie na tému „stratená láska“. Kľudne si niečo urobte navyše, pomôžte spomalenému kolegovi. Čokoľvek, čo vás v práci zamestná na 120 percent je dobré a pomôže. Vyhnite sa spoločnému obedu s kolegyňami, ktoré sú práve šťastne zamilované. Naozaj dnes nepotrebujete počúvať, čo pripravili pre svojho drahého a aký vzrušujúci večer ich čaká. Najedzte sa sama, alebo zamierte na obed s nezadaným sexi kolegom, ktorý už po vás dlhšie „pokukuje“. Zopár komplimentov by vám mohlo vylepšiť náladu. Ak vás pozve po práci na drink, povedzte mu „áno“.

Určite nie sú všetci vo vašom okolí šťastne zadaní a Valentín je tak pre nich deň ako ktorýkoľvek iný. Tak prečo si nedopriať večerný záťah uprostred týždňa. Zatiaľ, čo ostatní sa budú zamilovane pozerať do očí svojej lásky, vy so svojou partiou môžete podniknúť niečo veselé. Napríklad bowlingový či ping-pongový turnaj alebo môžete vyraziť na výlet do neďalekého mesta a náhodne „zapadnúť“ do baru plného neznámych ľudí.

Nikoho na večerný záťah ste nezohnali? Čo už! Ešte nie je nič stratené a rozhodne vás nemusí čakať uplakaný večer. Veď program, pri ktorom zabudnete na lásku, si môžete urobiť aj sama. Napríklad môžete ponúknuť pomoc kamarátke, ktorá má doma malé dieťa a s manželom by si chceli Valentína užiť mimo domu. Postrážte im ich ratolesť. Pri drobcovi sa nudiť určite nebudete a na hlúpe myšlienky vám pri ňom nezostane čas. Aj na koncerte v malom klube plnom ľudí zabudnete, že ste sama. Splyniete s davom, necháte sa unášať hudbou a v príjemnom klubovom ošiali prežijete tento „nebezpečný“ večer. Ďalšou možnosťou je skrášľovanie celého tela, masáž či večerná sauna. A príjemne unavená pokojne zaspíte aj na Valentína.

debata chyba
Viac na túto tému: #single #trápenie #Valentín

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...