Vieme, čo najviac zabíja ženskú atraktivitu?

Váš partner nemohol z vás spustiť oči. Boli ste pre neho stelesnenou krásou, rozkošou a všetkým, po čom túžil. (Aspoň to tvrdil.) Zrazu akoby sa zmenil o 180 stupňov.

13.02.2014 09:00
strapaté vlasy - lenivosť - žena sa o seba nestará Foto:
Ak sa žena doma prestane o seba starať, môže sa tak pripraviť o muža.
debata

Hľadáte príčiny v strese, v kríze stredného veku, či dokonca milenke a pritom stačí ako obvykle, pozametať pred vlastným prahom.

Atraktívna pre iných, nudná pre partnera

Stáva sa. Je to rutina mnohých partnerstiev. Pre muža časom stráca vlastná partnerka atraktivitu tak rapídne, až sa to zdá zo dňa na deň. Pritom sa nemusela ani príliš zmeniť. Svoj šarm si strážite pre všetkých ostatných, tak čo sa stalo s partnerom? Jednoducho vás spoznal! Vizuálne pôžitky sú pre muža nesmierne silné. Keď ste sa poznávali, randili a balili ho na dlhé mihalnice, nepodali ste mu ruku s tým, že máte pekné oči, ale na zadku riadnu celulitídu. Snahu vyzerať čo najlepšie vystriedala rutina a to je koniec všetkej zábavy. Partner zrazu zisťuje, že žena, ktorá mu priam na tácke predostiera svoje nedostatky, už nie je tak atraktívna a to stále nie je to najhoršie.

Samovražda vlastnej krásy

Možno to robíte nevedomky, alebo celkom cielene. Do spoločnosti sa vyfintíte, ale doma? Partnera neustále zásobujete negatívnymi pohľadmi na samú seba. Mám veľký zadok, bože tie stehná, prsia mi nestoja, ako by mali, som hrozná, vôbec nevyzerám sexi, neviem ako sa ti môžem páčiť a stále dookola. Spoznali ste sa v niektorej replike? Aj to najobľúbenejšie jedlo mužovi viete znechutiť len tým, že mu budete stále hovoriť, ako je nechutné, nezdravé, zlé, jednoducho pokazené. Prejde ho chuť. Rovnako aj na ženu, ktorá mu stále hovorí, že sa mu páčiť jednoducho nemá. Zmeňte rétoriku a naštartujete aj jeho záujem.

Postoje v posteli

Slávni muži histórie sú dôkazom, že často svoje manželky, krásne ako obrázok, podvádzali so ženami fyzicky menej atraktívnymi. Čo teda bolo ešte atraktívnejšie ako krása? Fakty hovoria jasne. Boli posteľné bohyne. Muži si najviac cenia, ak je žena v posteli skutočne výrazná. Niektoré naopak dokážu byť tak stratené, že muži stratia erekciu aj pri orálnom sexe. Nie je to o polohách, ani o tom, že zadlávite partnera aktivitou ako hurikán. Je to o hravosti, o zvodnosti, o dráždení, aby bola žena presne tou „samičkou“, ktorá vzrušuje počas celého milovania. Atraktivitu v posteli aj živote zabíjajú tiché, ležiace telá, pretože hlboko v mužskom mozgu je diabol, ktorý mu radí zaujímať sa len o ženu, ktorú mu po zotmení závidia aj susedia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #negatíva #čo mužom prekáža

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....