Anketa: Ako strávite spoločný valentínsky deň?

Sú páry, ktoré tento sviatok vôbec neuznávajú. Iné si ho však užijú naplno. Zaujímalo nás, ako ho strávite vy.

12.02.2014 08:30
Valentín, láska, spoločný čas Foto:
Spolu na Valentína.
debata

Petra (25): S priateľom sme sa dohodli na klasike, ktorá je už v našej domácnosti zvykom – kino a večera. Nepotrebujeme nič viac. Ja si zvyknem pred Valentínom kúpiť krásne šaty, ktoré zaplatím jeho kreditkou (smiech). Veľmi nám je ľúto, že Valentína nie je v lete, kedy by sme si ho užili naplno, ale keďže sme si to nemohli vybrať, tak ho oslavujeme po svojom. Čo sa týka môjho darčeka pre priateľa, kupujem mu vždy niečo potrebné. Minulý rok to boli napríklad prevliečky na periny.

Vladka (22): Môj nový priateľ tento sviatok našťastie uznáva, pretože pri predchádzajúcom som sa musela tváriť, že taký deň ani nie je v kalendári, čo bolo smutné, lebo všetky kamarátky niekam išli, len my sme sedeli doma. Tentokrát ma priateľ prekvapil, cez zľavový portál kúpil predĺžený víkend v Tatrách, takže si to naplno užijeme.

Mária (26): Ja mám na Valentína termín pôrodu, takže tentokrát mi priateľ (hoci nechtiac), dal ten najveľkolepejší darček, aký mohol. Už viac nič nepotrebujem, len aby sa mi narodilo zdravé dieťa. Takže valentínsky deň strávim s najväčšou pravdepodobnosťou v pôrodnici, ale šťastná, veď muž nás už v dvojke príde navštíviť. Ak sa však malá narodí pred Valentínom, možno už na Valentína budeme doma! Neviem, čo si viac prajem. Či krásny dátum pre dcérku, alebo spoločný deň doma…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Valentín

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...