Päť erotických darčekov na Valentína, ktorými ho rozpálite

S vymýšľaním vhodného darčeka na oslavy sviatku zamilovaných si nerobia mnohí z nás starosti.

06.02.2014 08:30
erotika - Valentín - Foto:
Práve 14. február je dňom, keď môžete do vášho vzťahu priniesť nový vietor a impulz v podobe erotických darčekov.
debata

Ak však patríte medzi dámy, ktoré tento deň berú naozaj vážne, je najvyšší čas poobzerať sa po vhodnom podarúnku.

Práve 14. február je dňom, keď môžete do vášho vzťahu priniesť nový vietor a impulz v podobe erotických darčekov. Vybrali sme pre vás nasledovné.

Masážne a vonné sviečky

Pre menej odvážne dámy je masážna sviečka tým najideálnejším darčekom. Je len na vás, ako ju zužitkujete. Pokojne stačí, keď ju zapálite k romantickej večeri či milovaniu a budete vychutnávať zmyselnú vôňu. Tekutý vosk týchto sviečok je možné využiť aj ako masážny olej. Horúca tekutina, príjemná vôňa a olejová konzistencia (väčšina výrobkov je zložená z kvalitného kokosového a avokádového oleja) sú na nežné masírovanie partnera ako stvorené. Prípadne si môžete masáž navzájom oplatiť.
Vyskúšať môžete napríklad masážnu sviečku Shunga Aphrodisia (predáva rakúska sieť Sexworld.at) – cena od 16,95 eur.

Ako sexbomba zo šantánu

Určite ste už čosi podobné videli na fotkách z kabaretných predstavení, ale ani vás nenapadlo skúsiť to sama na sebe? Valentín je pravá príležitosť. Vyskúšajte frivolné a zvodné ozdoby na bradavky. V tvare kruhov, srdiečok, so strapcom či bez neho. Nájdete ich vo vybraných obchodoch s dámskou bielizňou, online shopoch či sex-šopoch. Cena sa začína zväčša od 15,95 eur.

Vzdelávanie na telo

Kamasútra je síce jednou z najstarších kníh, ale ani dnes nestráca svoj význam a schopnosť prinášať nové poznatky v oblasti intímneho života. Ilustrovaná kniha s popisom jednotlivých milostných polôh vás určite môže naučiť niečo nové. Alebo pri spoločnom listovaní len vytvoriť príjemné zahriatie na milovania – už bez knižných pomôcok. Vyskúšajte napríklad knihu Kámasútra 365 od Ikaru s cenou od 9,95 eur. Prípadne si osviežte vedomosti publikáciou Umění orálneho sexu z vydavateľstva Metafora (od 12,00 eur).

Erotická sedačka

Keď už ste si osvojili sexuálne polohy, asi ste zistili, že nie všetky zvládnete so základnou nábytkovou výbavou. Niekedy skrátka posteľ nestačí. Valentín je príležitosťou aj na otestovanie erotického nábytku – sedačiek či podložiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby vytvorili priestor pre komplikovanejšie erotické polohy a zároveň vám ich spríjemnili. Nakupovať budete musieť online, vo väčšine slovenských sexšopov niet miesto, kde by podobné modely uskladnili. Alebo si odskočiť k rakúskym či českým susedom, kde si môžete podobné modely vybrať a odniesť osobne.

Zapojte tvorivosť

Na posledný z darčekov nepotrebujete ani cent. Len trochu fantázie, tvorivosti a času na písanie. Pripravte pre svoju polovičku erotickú poviedku. Spravte hlavných aktérov z vás dvoch – zasaďte dej do netradičnej situácie, rozvášnite sa, pridajte pikantné detaily. A na sviatok zamilovaných ju partnerovi podstrčte pred odchodom do práce. Alebo mu ju pošlite emailom. Uvidíte, ako zareaguje, keď sa ku vám večer vráti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #tipy na darčeky #Valentín #erotické darčeky

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...