Znaky, že ste pre chlapa len jednorazovka!

Muži majú so ženami mnoho úmyslov. Od tých najčistejších, cez vypočítavé až po epizódky, ktoré si zapíšu do denníka s poznámkou jednorazovka.

05.02.2014 08:30
láska, vzťah, stretnutie Foto:
Muž začína vyhľadávať v revíri, do ktorého sa často a rád vracia.
debata

Najväčšou výzvou je pre ženy odhaliť, v ktorej kategórii sa ocitli. Ušetrí to mnoho nepríjemných prekvapení, sklamaní a naopak pomôže využiť z danej situácie čo najviac.

Ženy na dlhodobé vzťahy

Je to zaujímavý fakt. Muži napriek tomu, že sa často vyzdvihuje ich povrchnosť, už od prvých chvíľ vedia, či v žene, ku ktorej vystrelili Amorov šíp, vidia svoju milenku, adeptku na manželstvo, alebo iba niekoho do postele. Ženám na dlhodobé vzťahy venujú skutočne mnoho pozornosti. Nemyslíme v oblasti materiálnej, ale v otázkach budúcnosti. Pokojne vás nechajú rozprávať o vašich snoch, plánoch a pridajú tie svoje ako chýbajúce kamienky v mozaike života. Všetko, čo vás trápi, sú ochotní počúvať, ale tešia sa aj z radostí. Podľa toho metra veľmi ľahko odhalíte, či náhodou s vami plánuje skutočný život, alebo len ten posteľný. Potom sama zvážite, či máte chuť ostať na dlhšie, alebo sa ráno zbaliť a iba si užiť.

Pán dokonalý

Muži, ktorí majú zálusk na jendorazovky, sú ochotní sľubovať hory a doly, ale tie zásadné informácie o sebe neposkytnú nikomu. Nemyslíme číslo na mobil, ale neviete nič o jeho rodine, vzťahoch, o ničom inom, iba o tom, že vás chce. Pretože aj jednorazovky muž nemusí chápať v zmysle jedna noc a dosť. S jednorazovkami sa dá pokojne vydržať aj nejaký ten mesiac či dokonca viac mesiacov, ale stále ide iba o to jediné. Sľuby a sex. Poznajú to všetky, ktoré veria, že muž sa so svojou zákonitou rozíde a príde do náručia tej, čo čaká druhá v poradí. Jednorazovka na dlhšie obdobie, ale čakať skutočnú zmenu v živote je viac – menej utópia rovnaká, ako princ na bielom koni.

Kde vás spoznal?

Muži sú v prvom rade lovci, aj keď žijú v domestifikovanej spoločnosti. Ich gén lovca ostal žiť v každom z nich, čo znamená, že si lovia nielen vhodné objekty, ale podvedome vedia odhadnúť, kde nájdu „správnu korisť“. Existujú medzi mužmi vychytené miesta na lov jednorazoviek. Diskotéky, internáty, samozrejme, dovolenkové destinácie, internetové zoznamky a zamestnanie. Ak vás partner začína vyhľadávať v revíri, do ktorého sa často a rád vracia, je záruka, že viac ako jednorazovku hľadá ženu, s ktorou spojí svoju budúcnosť. Muži sú síce lovci, ale z toho vyplýva, že sú viac zameraní na cieľ ako to, aby si dávali pozor. Preto sú priehľadní a triezvy pohľad ženy vie veľmi rýchlo identifikovať, koľká bije.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #jednorázovka #zoznamovanie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...