Najlepšia diéta sú kopačky! Vo vážnom vzťahu zasa kíl pribúda

Nebude to asi žiadna veľká novinka, ale rozchod ako "najlepší" spôsob chudnutia tentoraz už potvrdili aj oficiálne. V prieskume, ktorý robila spoločnosť výrobkov na chudnutie.

06.02.2014 10:20
chudnutie - zhadzovanie kíl Foto:
Schudnutie po rozchode alebo krachu dlhoročného vzťahu potvrdili až dve tretiny žien.
debata

Podľa výsledkov spoločnosti Forza Supplements, ktoré citoval britský Daily Mail, väčšina žien po rozchode zhodí nejaké to kilo. Prvý mesiac po tom, ako dostanú od partnera kopačky, sa v priemere prejaví úbytok na váhe v podobe 2,4 kilogramu. Ak sú aj rok po rozchode stále single, z výsledkov vyplýva, že v priemere je váha týchto žien nižšia o vyše šesť kilogramov v porovnaní s obdobím, keď ešte boli s partnerom.

Schudnutie ako také po rozchode alebo krachu dlhoročného vzťahu potvrdili až dve tretiny žien. Dotazované ženy v prieskume uviedli ako dôvody schudnutia po rozchode stratu apetítu (46 percent z nich), ďalších viac ako 47 percent schudlo z pozitívnej motivácie – nadobudli totiž pocit, že by mali byť atraktívnejšie a tak po kopačkách začali chudnúť.

Zaujímavosťou je, že platí aj opačná rovnica. Až 75 percent žien potvrdilo, že po vstupe do vážneho vzťahu nabrali na hmotnosti. Čím dlhšie sme s jedným partnerom, tým sa zvyšuje objem pribúdajúcej hmotnosti. Niektoré ženy sú schopné vo vážnom vzťahu pribrať až tretinu z hmotnosti, akú mali v čase, keď boli slobodné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #chudnutie #priberanie #nechuť do jedla

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...