Krátky návod: Nikdy viac nudnou v posteli!

Muži vám nepovedia do očí, že v posteli je to s vami tragédia. Nie ste v škole, aby ste dostali okamžité hodnotenie.

04.02.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Sex na pracovnom stole je asi najčastejšia mužská fantázia.
debata

Všetko príde akosi spontánne až do stavu, že si musíte povedať, dosť bolo nudy, v posteli treba zmeniť niečo od podlahy.

Menej sexu aj potešenia

Nuda v posteli je ako rakovina. Pomalá a bolestivá, prvé mesiace nudy sa často ani neprejavia. Zrazu len zistíte, že súložíte namiesto troch razov do týždňa dva razy a stačilo by aj raz. Partner nenalieha, najmä ak je v televízii toľko zaujímavých programov. Byť menej atraktívna ako vysielanie hokejovej extraligy je pre každú ženu potupa. Treba okamžite priliať trochu atraktivity, pretože nuda, to je len nedostatok angažovanosti.

Požičajte si nápady

Načo vymýšľať teplú vodu, keď už prácu niekto spravil za vás? Pokojne si naklikajte stránky porna a nie kvôli vzrušeniu, ale pre inšpiráciu si pustite aspoň pár minút. Čo je z tejto oblasti kinematografie ako šlabikár atraktívnej ženy? Bielizeň, špúlenie pier, vystrčenie ritky a samozrejme vzdychy, ktoré si partner bude pochvaľovať a sused ticho závidieť.

Vynechajte posteľ

Nudu z postele vyženiete aj tým, že posteľ jednoducho opustíte. Kuchynská linka, gauč v obývačke. Toaleta je tiež atraktívna a ak sa bojíte skúsiť tú na diskotéke, aj doma sa na netradičné polohy celkom hodí. Nuda v posteli je zažehnaná, ak pri sexe posteľ sem – tam úplne vynecháte.

Spravte mu bolesť, nielen dobre

Toto každý muž potrebuje ako korenie. Miluje pálivé jedlá, lebo ho príjemne bolia. Samozrejme, pre to isté si bude pochvaľovať nielen potešenie z konzumácie, ale aj milovania. Podpätky, ktorými mu jemne zaškrabnete o stehno ho vyrajcujú alebo aj trochu drsnejšie zabodnuté nechty do chrbta či nežné štípanie mieška. To všetko sú horúce tipy, ktoré spravia z bežnej porcie sexu pikantný zážitok bez náznaku nudy.

Zahrajte sa

Pokojne aj na doktorov a dajte tej hre za dosť. Nemusí byť tak nevinná ako v podaní malých detí. Sex na pracovnom stole je zasa najčastejšia mužská fantázia, tak prečo si nespraviť pracovnú atmosféru aj doma? Hry sú úžasné nielen preto, že v rámci nich máte možnosť byť kýmkoľvek, ale aj preto, že muži sú skratka hraví a čím viac hry, tým menej nudy…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #sexuálne hry

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...