Sex na zakázaných miestach. Zažite vášeň ako nikdy pred tým!

Čo nie je zakázané, je dovolené a pritom zakázané ovocie najviac chutí.

03.02.2014 08:30
knižnica, vzdelanie, knihy, láska, vzťah Foto:
Knižnica je dostatočne verejná, aby bol sex v nej s puncom atraktivity.
debata

Spojením týchto dvoch výrokov dostanete miesta, kde nie je priamo napísané, že je na nich zákaz sexovania, ale akosi viete, že sa to nepatrí. Pre sexuálne vzrušenie a dokonalé erotické zážitky treba zlákať partnera práve na takéto územie.

Skúšobná kabínka

Rozhodne nie počas výpredaja, ale v období, keď je v obchode pusto tak, že aj predavačky sú zaujaté čítaním. Vo veľkých nákupných centrách, priestranných obchodoch a kabínkach, kde vás nikto neustráži, môžete pokojne partnera zavolať za záves skôr, ako si oblečiete nové šaty. Nejde len o to, že vás uvidí nahú, ale o tú zvodnosť, adrenalín z miesta, kde len pár centimetrov od vás chodí niekto iný. Samozrejme, poteší aj vášeň, s ktorou mu dáte jasne najavo, že vo vás stále neumrela túžba a chuť experimentovať.

Auto – erotika

Tento pojem evokuje osamelú rozkoš, ale dokonalú rozkoš s pomocou auta možno zažívať aj vo dvojici. Nie je to nič zložité, akurát sa pri svojich hrách lásky usadíte v pohodlí automobilu. Fanúšikovia auto – erotiky už vymysleli aj množstvo špeciálnych polôh práve do auta a pre milovníkov skutočného adrenalínu je k dispozícii aj erotické dráždenie počas jazdy. Partnerovi to rozhodne prekážať nebude.

Diskotéka

Zabudnime na exteriéry, keď sú vonku najchladnejšie mesiace v roku. Zoberte sa niekedy na diskotéku, alebo do baru. Prečo si trochu neoprášiť spomienky na časy, keď sa žúrovalo do rána bieleho? Po pár deci vína prídete aj sama na to, na čo všetko sa dá využiť toaleta. Trocha šikovnosti a zatiaľ, čo si vy budete užívať, okolo vás budú chodiť nič netušiaci ľudia. Pre niektorých také sexuálne atraktívne miesto, že im neprekážajú ani nie celkom romantické priestory.

Knižnica

Knižnica je dostatočne verejná, aby bol sex v nej s puncom atraktivity, ale zároveň dosť tichá a opustená, aby ste sa mohli s partnerom oddávať zakázanej láske v skrytosti regálov. V policiach je dostatok knižiek o láske, sexe aj pikantériách a ako sa vraví, stokrát lepšie ako čítať je raz zažiť. Výnimočný sexuálny zážitok s vôňou knižných bestsellerov si určite užijete. Len si treba overiť, či náhodou nie ste v zábere kamier.

Prednášková miestnosť

Je jedno, či ste študentom, alebo zamestnaným. Prednáškové miestnosti má každá univerzita, alebo aj väčší zamestnávateľ. Niekedy sa dajú nebadane požičať kľúče a vkĺznuť nielen do miestnosti, ktorá je aktuálne voľná, ale aj do zákutí lásky a milostných stretnutí. Prednášková miestnosť má svoje nezameniteľné čaro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #netradičné miesta

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....