Za čo vás muži v posteli budú zbožňovať?

Miluje vás preto, že ste krásna, inteligentná. Ľúbi vás preto aká ste, ale zbožňovať vás bude práve vtedy, ak mu v posteli splníte jeho "detské" sny.

25.01.2014 08:00
sexi učiteľka, erotika, fantázia Foto:
Muži radi v posteli privítajú ženu, ktorá ich s láskou niečomu naučí.
debata

Nemusí to byť do poslednej bodky, ani všetko naraz, ale počíta sa snaha a každá žena chce byť zbožňovaná.

Tajomstvo učiteľky

Medzi prvé lásky si každý muž zaknihoval svoju učiteľku. A keďže fantázii sa medze nekladú, tak mnohé cudné vyučujúce by boli prekvapené, ako si ich žiaci v snoch vyobracali. Keď sa už stanú z chlapcov chlapi, veľmi radi v posteli privítajú ženu, ktorá ich s láskou niečomu naučí. Pochopiteľne, z oblasti sexu, s mierne mentorským štýlom, ale láskou. Môže to byť nová poloha, technika, ale koniec koncov aj triky, ako byť odborník na jej telo. Spojenie príjemného s užitočným.

Keď si vyzlečiete zábrany

Nemusíte si vyzliecť nohavičky alebo pančuchy. Pokojne si môžete nechať v ruke aj erotické hračky, ale zábrany? Tak na tie radšej zabudnite. Muži by vám vedeli rozprávať, akým prekliatím sú v posteli ženy, ktoré namiesto otvorenej sexuality pretriasajú na plachte radšej svoje predsudky a zábrany. Prečo ich mať, ak sa obaja milujete? – pýtajú sa chlapi. Ak preto v posteli pre vás nič nie je problémom a máte rada všetko, čo vám obom robí dobre, muž vám rád aj vybozkáva nohy. Navyše to môže byť celkom príjemná súčasť milovania či predohry.

Preoblečte sa za „Evu“ noci

Striptíz je síce atraktívny, ale úprimne povedané, ktorá má v spálni tyč a nadšenie barovej tanečnice? Čo ale môže každá žena spraviť preto, aby ju vlastný muž zbožňoval, je predviesť mu vlastnú nahotu. Nahá žena je pre muža skutočnou múzou, veď inak by sa tak nedarilo erotickým časopisom. Rada buďte nahou v jeho prítomnosti. Neskrývajte si hneď bradavky, ak vám vykuknú z podprsenky. Pokojne si vezmite večer len Evine rúcho, pripravte posteľ a zvodným pohybom partnera môžete vábiť na milostné hry. Je to predohra a lákadlo, ktoré je pre muža to pravé orechové.

Vydráždite ho láskou a nehou

Pri dôraze na sex, nahotu a erotické hry sa zabúda na to, že muži vo svojich partnerkách aj v posteli chcú mať svoje malé mačiatka. Pritúľte sa, skúste škrabkanie po chrbte. Senzuálnu masáž a dajte mu najavo vaše nadšenie z toho, že ste spolu, hladíte sa, dotýkate, ste nahí a milujete sa. Sex sa často stáva len živočíšnym, aj keď sviežim doplnkom spolunažívania. Dať mu punc nehy a lásky je odtieň, vďaka ktorému si muži povedia, že vo vás našli milenku, ktorú pomilujú, poláskajú, dajú jej nehu, ale predovšetkým ju zbožňujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne sny #erotika #sexi bielizeň

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...