Žiadne nabudúce nebude. Viete, ako to zistíte?

Aj na prvom rande sa môžete veľmi rýchlo dozvedieť krutú pravdu - že žiadne ďalšie rande už čakať nemusíte.

24.01.2014 15:00
rande Foto:
Nevadí, počkajte si na iného "pána pravého".
debata

Prvé rande a vy ste nervózna ako pred maturitou… Ako to prebehne? Budete sa mu páčiť? A čo potom? Ale pozor! Skôr, než podľahnete jeho čaru, všímajte si varovné znamenia. Možno vďaka nim rozpoznáte, že žiadne ďalšie rande už nebude:

Hovorí, že je unavený z práce?

Ak by ste sa mu páčili, únava by zmizla ako mávnutím čarovného prútika. Ale práve „práca a starosti s ňou spojené“ sú tou najlepšou výhovorkou, ako ukončiť nie dobre rozbehnuté rande. Takže ak on začne túto tému ako prvý, je jasné, že ste uňho nezabodovali. Škoda, ale život sa nekončí…

Ach, ten mobil!

Nudíte ho! Ak počas rande neustále pozerá do mobilu a kontroluje ho, vôbec ste ho nezaujali. Nevie, čo so sebou, rád by sa vyparil čo najskôr, ale je mu hlúpe povedať „tak čau“. Aby skryl svoju nervozitu, využíva práve mobil… A úplne najhorším znamením je, ak mu zavolá kamarát, on zodvihne a baví sa s ním vyše päť minút v podstate o ničom, zatiaľ čo vy sedíte oproti nemu s kŕčovitým úsmevom.

Očnému kontaktu sa vyhýba

Aj keby nebol zhovorčivý, oči by vám určite prezradili, že sa mu páčite. Ale ak sa vám ani raz nepozrel priamo do očí, ba čo viac, očnému kontaktu sa vyhýba, môžete si byť istá, že rande pokračovanie mať nebude. Je mu trápne, že sa s vami stretol, už zistil, že to bola chyba a teraz sa chce len vyhnúť tým trápnym formalitám. Oči by ho okamžite prezradili, on to vie a tak robí všetko, aby sa tomu vyhol.

Zdôrazňuje, že má málo času

Či už sa vyhovorí na prácu alebo na nejaké športové vyžitie, ak už na prvom rande použite výhovorku, aby sa čo najrýchlejšie vzdialil, nečakajte od neho žiaden telefonát. Niekedy je po pár minútach jasné, že vaše stretnutie bola chyba. Ak je muž netrpezlivý, môže byť jeho správanie dosť netaktné. A každá výhovorka mu príde vhod. Radšej sa nad tým nezamýšľajte a berte to ako fakt… Rande jednoducho nevyšlo.

Nesnaží sa byť vtipný

Rande berie až priveľmi vecne a vám sa zdá, že ste na pracovnom stretnutí. Jeho vety sú úsečné, žiadne vtipné príhody či náznak humoru. Chlapec oproti vám sa nesnaží zapôsobiť. Na otázky síce odpovie, ale len tak „aby sa nepovedalo“. Nehľadá spôsob, ako vám imponovať, ako vás zabaviť, rozosmiať či nebodaj očariť. Nie ste jeho typ, on to pochopil a tak považuje za zbytočné, aby sa akokoľvek snažil.

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #katastrofa

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...