Najčastejšie príčiny zlyhania erekcie

Dokonalá atmosféra, máte na sebe zvodné negližé, posteľ pripravená, v očiach sa vám zračia ohníčky vášne a zrazu akoby partner zbadal ducha.

23.01.2014 12:00
fitnes, posilňovanie, tréning Foto:
Keď je celé telo unavené, mužský penis netvorí výnimku.
debata

Jeho vzrušenie pohasne ako sviečka vo vetre a ak ste hmatali tvrdý penis, medzi prstami sa vám zrazu plazí mäkkýš. Sexuálne zlyhanie môže mať mnoho príčin. Nemusíte si preto ísť do kúpeľne kvôli neatraktivite búchať hlavu o stenu, akurát si pomôcť k rozkoši sama, pretože z partnera zdá sa už nič nevykrešete.

Len žiadna panika!

Ak sa partner vzrušil a náhle jeho erekcia opadla, je viac ako pravdepodobné, že nejde o žiadne fyziologické príčiny, ale jednoducho zaúradovala psychika. Niektoré ženy začínajú zúfať, že pre partnera už nie sú atraktívne, ale to nemusí byť vôbec dôvodom zlyhania. Viac než 40% vysokoškolákov sa priznalo, že zažili problémy s erekciou, a pritom ide o borcov na vrchole sexuálnej produktivity. Pri nich je problémom zodpovednosť, strach, niekedy sa na zlyhaní podpisuje aj strach z tehotenstva partnerky, sexuálnych chorôb, prípadne zo samotného zlyhania. Preto neklaďte otázky, nerobte paniku, ani tragédiu, ktorá by spustila začarovaný kruh.

Alkohol

Vrah erekcie. Aj mladým mužom sa pri alkoholickom opojení nemusí prirodzenie vzmužiť. Je to skrátka fyziológia a preto pokiaľ chcete partnera po oslave zavolať na pár čísel, môžete odísť s dlhým nosom. U žien alkohol stimuluje chuť rovnako ako u mužov, ale nie je žiadna výnimka, ak mu napriek chuti promile zabráni v akcii.

Stres

V práci, v škole, strach zo samotného milovania. Stresové faktory sú najčastejšie dôvody zlyhania aj u fyzicky zdravých jednotlivcov. Pomôže senzuálna masáž a to staré známe, prestať tlačiť na pílu.

Vysoký krvný tlak

Ak má partner problém s erekciou dlhodobo, napriek uvoľneniu a nielen pri vás, ale aj pri porne či jeho obľúbenej erotickej stimulácii, problém môže byť vo vysokom krvnom tlaku. Tento tichý zabijak spraví z akčného hrdinu nevinné šteniatko a ako prvé zaútočí na erekciu.

Únava

Posilňovňa, šport, alebo uťahanie po celom dni v práci. Keď je celé telo zrelé do postele a každý orgán túži iba po relaxe, mužský penis nebude tvoriť výnimku. Pokojne nechajte partnera načerpať sily a pripomeňte si, že porekadlo ráno múdrejšie večera platí aj v posteli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #intimity #erekcia #sexuálne zlyhanie

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...