Začiatok konca? Toto sú signály

Na to, že vo vzťahu neprežívame krízu, ale už sa chýli ku koncu, nás môže upozorniť zopár signálov.

23.01.2014 16:00
vzťahové probémy, kríza Foto:
Chlad chlap maskovať nedokáže.
debata

Chladno
Prvým najdôležitejším signálom, ktorý netreba podceňovať, je rapídny chlad zo strany partnera. Možno, že sa ešte milujete, ale už to nie je to, čo to bolo pred tým. V tom horšom prípade vás začne odmietať. Ak nemá v práci stresy, alebo nie je chorý, signál je jasný ako facka. Niečo sa deje.

Reč stojí
O rozhovory, ktoré ste viedli predtým, už nestojí. Jednoducho, mysľou je už niekde úplne inde! Možno pri inej, vtedy by ste postrehli aj to, že začína z domu utekať, unikať pred tým, aby musel niečo vysvetľovať. Ak sa ho priamo opýtate, čo sa deje, bude sa snažiť zatĺkať.

Prečo to nepovie?
Pýtate sa to isté? Ak je už rozhodnutý vycúvať zo vzťahu, prečo to na rovinu nepovie? No pretože muži fungujú celkom inak. Ak by mal za vás náhradu, koniec by sa blížil rýchlo. Bolo by mu nepríjemné, že musí vzťah s vami ukončiť, no kompenzácia by bola taká príjemná, že by sa dlho nezdráhal. Iné to bude v prípade, že za vás nikoho nemá, jednoducho sa mu vzťah zunoval, alebo sa preňho už skončiť. Vtedy bude ako „pravý muž“ čakať na to, že si to všimnete a slovo „koniec“ vyslovíte vy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec vzťahu

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...