Predohra, ktorá zmení pohľad na láskanie

Bozky, dotyky, hladkanie, vzájomné pomalé vyzliekanie sa. Čo je už len na tom zaujímavé v prípade, že sa týmto činnostiam nevenujete aspoň s novým chlapom.

21.01.2014 07:00
láska, láskanie, sprcha Foto:
Spoločná sprcha alebo kúpeľ pomáhajú vyvolávať túžbu.
debata

Čoraz viac mužov aj žien sa snaží na predohru pozrieť inak ako káže štandard. Niektorí ju sem tak vyčiarknu, iní vyskúšajú netradičné formy láskania, ktoré ale oboch na sex navnadia ešte intenzívnejšie ako zaužívaný repertoár pohybov.

Čistenie sexuálnych hračiek

Ak sa to snažíte robiť v skrytosti a tajne, robíte chybu. Muži milujú pohľad na ženy, ktoré sa venujú erotickým pomôckam. Mužská fantázia pracuje na inej úrovni ako tá ženská. No a zatiaľ čo vy pri starostlivosti o hračky vidíte niečo, čo chlapi nemusia vidieť, v hrudi muža sa rozbúcha srdce a vidia vo vás ženu plnú sexuálnej túžby. Starať sa s nehou o vibrátor je len predstupienok k tomu, s ako nehou sa budete správať k jeho údu.

Vtipy o sexe

Muži milujú ženy, ktoré sa smejú. Ženy zasa letia na vtipných mužov. Bežný život je však fádny a na vtip chudobný. Skúste rozvášniť spoločný večer erotickými vtipmi. Vy sa budete smiať a muž svojimi historkami vo vás vyvolá opäť pocit, že máte po boku partnera, s ktorým idú nielen nohy, ale aj kútiky úst od seba. Dobrý erotický vtip je priama skratka od smiechu k milovaniu.

Očný kontakt

Oči toho dokážu mnoho. Okrem pozorovania sveta aj rozosievať blesky, nenávistné pohľady, ale pochopiteľne aj vábiť, flirtovať, rozdávať lásku, nehu, vášeň, vábiť do postele. Nepodceňujte silu vašich očí. Skúste očný kontakt plný zvodnosti, vyzývavosti, nech partner vo vašich zreničkách nájde to, čo hľadá v očiach pornohviezd. Skutočne lákavá predohra je tanec pohľadmi. Skúste sa na to pozrieť z tohto uhla.

Spoločné umývanie

Ste nahí, ste spolu, máte na rukách mydlo alebo telové mlieko a prechádzate si po tele v intímnej zóne. Spoločná sprcha alebo kúpeľ nielenže pomáhajú vyvolávať túžbu, ale zároveň s nánosmi dňa zmývajú z vás aj ostych, ktorý partneri často medzi sebou majú. Umývať si nohy je často intímnejšie ako láskať genitálie. Preniknite si navzájom do oblasti, ktorá je vysoko intímna. Odhaľovanie v rámci predohry môže zájsť aj omnoho ďalej ako iba po snímanie spodnej bielizne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #predohra #láskanie #sexuálne pomôcky

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...