Príbeh: Splnil sa mi detský sen

Už keď sa Ingrid hrávala ako päťročná so svojou sestrou Denisou s bábikami, predstavovali si, že jedného dňa bude mať taký život.

17.01.2014 16:00
šťastná žena Foto:
Ilustračné foto.
debata (1)

„Pamätám si presne moju komunikáciu so sestrou. Stále som hovorila o tom, že chcem mať troch synov a mala som dokonca pre nich vymyslené mená. Keďže sme boli z úplnej a krásnej rodiny, predstavovala som si automaticky, že aj ja tak budem žiť. Chvalabohu som nebola ani zaťažená žiadnym strachom typu: Čo ak sa niečo stane…“

Jej život teda prebiehal hladko. „Mala som všetko, čo som chcela. Vydala som sa v úplne ideálnom čase. Aj som pocestovala, čo som si priala, aj som si užila kamarátky, viem aj, aké je to byť single, či s niekým sa rozísť. Všetko ma však posilnilo na ceste za mojím pravým,“ vysvetlila. Stretla ho tiež podľa scenára mnohých ľudí. Vo chvíli, kedy to najmenej čakala.

Tomáš sa zjavil v jej živote v ťažkom období, kedy jej zomrel otec. Navštevovala psychologičku, aby to zvládla. Na mužov nemala ani pomyslenie. A vtedy ho stretla. „Aby som odpútala pozornosť od všetkého, začala som chodiť na nemčinu. Nemala som absolútne čas, po mesiaci som uvažovala o tom, že to nechám tak. A práve na tú poslednú hodinu prišiel nový človek. Bol to on,“ usmieva sa Ingrid.

Ten muž vyzeral presne ako z tých hier, ktoré hrali so sestrou. „Môj muž bude modrooký blonďák,“ zvykla hovorievať. Takého teraz stretla. Narodili sa nám po sebe dvaja chlapci a potom som potratila tretie dievčatko – až v ôsmom mesiaci. Nevedela som sa s tým vyrovnať," spomína Ingrid, ktorá znovu začala navštevovať psychologičku. Myslela si, že tento zážitok už nepredýcha a o treťom dieťati s manželom vôbec neuvažovali.

„Navštevovala som psychologičku, zasa som začala chodiť na nemčinu, našli sme si s manželom nový zmysel života – začali sme veľa cestovať.“ A keď sa takto vybrali do Španielska, Ingrid si zabudla doma antikoncepčné tabletky. „A z tohoto zážitku alebo zážitkov sa narodil náš tretí syn Michal.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #detský sen #trojnásobná matka

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...