Štyri jedlá, po ktorých sa budete cítiť viac sexi

Láska, šťastie, krása, zdajú sa na začiatku každého vzťahu ako symbióza.

17.01.2014 08:30
žena - kakao - čokoláda Foto:
Kvalitné kakao je poklad. Zvyšuje nadšenie zo života.
debata

Primiešajte však čas a zistíte na vlastnej koži, že niektoré veci, akoby sublimovali do nenávratna. Najviac mužov sa sťažuje, že im partnerka zovšednela. Drží diéty a pritom priberá. Dnes si však predstavíme jedlá, po ktorých sa budete cítiť viac sexi a muž vás bude aj sexi vnímať.

Nežijeme preto, aby sem jedli, ale…

Moc jedla a sexu poznali už Aztékovia, tí si pomáhali k príťažlivosti šafranovými listami. Všetko čo zjeme sa prejaví na našom správaní, na chemických procesoch v našom tele. Dokonca jedlo produkuje endorfíny, preto sú niektorí na jedle doslova závislí. Správne jedlo podnecuje správne hormóny. Dnes sa zameriame na tie, vďaka ktorým sa budete pred partnerom cítiť sexi a odhodíte nielen šaty, ale aj hanbu a zábrany. Ponúknite z jedla partnera a uvidíte, ako sa mu rozžiaria oči.

Kakao

Rozhodne nie je pre malé deti. Kvalitné kakao je poklad. Zvyšuje nadšenie zo života. Preukázateľne stimuluje vylučovanie serotonínu, ktorý uvoľňuje telo aj myseľ. Uvoľnenie je zasa základom dobrého sexu. Za zmienku stojí aj obsah fenyletylamínu, teda látky priamo spojenej s potešením a sexuálnou stimuláciou. Nielenže kakao zvyšuje sexuálny apetít, ale aj výdrž. Takže si jedno navečer nezabudnite uvariť.

Betakarotén

Obsahuje ho mrkva aj pálivé čili papričky. Majú ho extrémne veľa a toto poznanie sa vám zíde. Pretože vedec Ian Stephan z Univerzity of Nottingham vyskúmal, že muži aj ženy pôsobia príťažlivejšie, ak majú dostatok betakaroténu, čo sa odráža na pleti. Byť krásnou nebolo nikdy ľahšie ako dopriať si niečo zdravé a pálivé. Čili navyše aj rozleptáva tuk, takže konečne prichádzate na chuť pikantnej strave.

Špargľa

V našich končinách potravinový outsider, ale oddnes si ju určite radi nájdete v obchodoch. Zvyšuje libido vďaka vysokej koncentrácii kyseliny listovej a veľká porcia prírodného vitamínu E zaručí správnu produkciu sexuálnych hormónov. To, že jej hlavička vyzerá ako žaluď penisu nie je náhoda. Príroda nám tým chcela veľa naznačiť.

Rukola

Muži nie sú veľký fanúšikovia tejto listovej zeleniny, ale ženy si šalát z nej doprajú veľmi rady. Jej silné antioxidačné účinky napomáhajú aj produkcii testosterónu. Ide o mužský hormón, no v istom množstve ho majú aj ženy a práve on mení aj nežné princezné na sexuálne dračice. Tie sú pre mužov nesmierne atraktívne, takže ostáva už len hryzkať.

debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo na sexepíl #cítiť sa sexi po jedle #kakao #rukola

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...