Ako sú pre vzťah dôležité spoločné záujmy

Sympatie, vášeň, láska, sex. Stavebný materiál pre každý vzťah. Lenže základy musia tvoriť celkom iné priority.

14.01.2014 10:00
expartner, návrat, partneri, vzťah Foto:
Ak sa partneri nedokážu zhodnúť na záujmoch, môže to vzťahu uškodiť.
debata

Tie, ktoré zub času nenaruší. Tie, čo vydržia aj stav, keď sa vášeň jemne vytratí, keď treba oživiť sexuálne polohy a chémia lásky sa viac ako na zamilovanosť podobá na kamarátstvo. Spoločné záujmy sú tou skalou, na ktorej sa dá stavať, bez nich sa nadstavba a podkrovie rozsypú.

Hľadajte ich čo najskôr

Prvé kino, prechádzka, romantika v prírode. Už od prvých chvíľ sa dá zistiť, či ste rovnaké typy. Či máte radšej prírodu, alebo si užívate veľkomestá. Spoznávanie partnera je cesta, ktorá nikdy nekončí. Miesto dokonalého ladenia na sex je však v začiatku vzťahu omnoho dôležitejšie ladiť spoločné záujmy. Tie dokonca vedia napovedať aj to, či budete vo vzťahu šťastní, alebo sa trápiť. Nie, nikdy si nehovorte, že niečo sa zmení, keď budete spolu. Pretože ústupky sa dajú robiť pár ráz, ale prirodzený naturel aj tak raz vystúpi do popredia. Keď sex, vášeň a láska budú chcieť zmenu, zrazu zistíte, že posteľ zdieľate s niekým, s kým okrem nej nemáte nič spoločné.

Vrana k vrane sadá

Spoločne strávený čas. Tam to všetko začína aj končí. Je veľmi málo dvojíc, ktoré trávia čas života spoločne. Je to však skutočné požehnanie samotného vzťahu. Protiklady sa môžu priťahovať vo vášni, v tom, ako si vedia udrieť na strunku, ale podobenstvo o vrane nie je o chvíľkovej láske a užívaní si, ale pomalom trávení pekných chvíľ. Odborníci na vzťahy preto radia, aby ste hľadali životného partnera na miestach, ktoré máte radi, pretože je lepšie sa na ne vracať spoločne, ako ukazovať niekomu novému krásy vašich záľub, ktoré ho samozrejme vôbec nemusia nadchnúť.

Zdieľanie radosti pre lepší sex

Sex jej vyvrcholenie túžby po tom druhom. Vraví sa, že muži vedia lásku a sex dokonale oddeliť, ale v prípade žien táto rovnica nefunguje až tak zodpovedne. Muža najviac uspokojí sex, ktorý je živočíšny a cíti z partnerky živú túžbu po jeho tele aj milovaní. Ten pocit vystupňovanej túžby sa však nedostaví, ak sa stretnete večer na pol hodinu, zjete studenú večeru a pozriete si pár reklám v televízii. To horúčosť do spálne nevie dostať ani náhodou. Dvojice, ktoré dokázali tráviť čas spoločne či už športom, rozhovorom, sledovaním obľúbených seriálov, čítaním, upratovaním, jednoducho čímkoľvek, vykazujú v sexe omnoho väčšiu spokojnosť. A nehovoríme len o sexe, ale aj o celkovej porcii šťastia. Skúsite teda s partnerom presedlať na spoločné trávenie voľných chvíľ. Efekt je zaručený.

Pohyb je motor

Nielen pre fyzickú kondíciu. Spoločná pohybová aktivita partnerom pomáha k šťastiu a spokojnosti v sexuálnej oblasti aj v porozumení. Nie je to náhoda. Spoločný šport, alebo pohybová aktivita v mužoch prebúdza vodcu a ochranné postavenie. Ženám ulahodí, ak im partner pomôže, dokáže podať pomocnú ruku a spolu napredujú v úspechoch. Skúste to aj vy!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #túžba #spoločné záujmy #dôležitosť spoločných záujmov

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...