4 kroky k revitalizácii

Detoxikujeme organizmus, vylepšujeme si kondičku, ale sexu venujeme stále dosť málo pozornosti.

12.01.2014 08:00
láska, vzťah, bozk Foto:
Pre ozdravenie sexuálneho života zvoľte dve minúty bozkov denne.
debata

Preto je vhodné z času na čas spraviť sexuálnu revitalizáciu. Je osviežením spolunažívania a posunie ho na úplne inú úroveň. Pochopiteľne sex nebude to jediné, čo sa vylepší.

Dve minúty bozkávania

Hra pier potrebuje sem tam nakopnúť. Bozkávanie je vnímané ako nesmierne príťažlivé pre mužov aj ženy, no po opustení aktívnej fázy zamilovanosti od neho upúšťame ako od prvého. Je to škoda. Sexuológovia naordinovali dvojiciam pre ozdravenie sexuálneho života dve minúty bozkov denne. Nie, nemali by vyústiť hneď do milovania. Pokojne pár dní stačí táto terapia a uvidíte zmeny.

Magnetizujete sa

Zvodné pózy, zmyslené výrazy, vábivé gestá. Nie sú na svete len na to, aby sme ich obdivovali v porno filmoch. Nájdite si čas, aby ste sa s partnerom hrali na mačku a myš. Zvodnosť a sexuálna angažovanosť často vyprchá zo vzťahov. Preto je nesmierne dôležité, aby ste používali aj getá, ktoré by ste mimo spálne označili za perverzné.

Zmeňte miesto

Ide skutočne o netradičnú vzpruhu sexuálneho života, keď si viete spraviť dobre aj mimo postele. Prečo je to tak dobé, hoci doma nemusíte mať pocit adrenalínu, ako v skúšobnej kabínke obchodu? Pretože či už na linke, v kúpeľni, alebo na stoličke v kuchyni, ak pristúpite na milovanie, hovorí to o jedinom. Vášeň ešte neuviazla na mŕtvom bode a to pochopiteľne dvojicu naštartuje.

Obnovte misionára

Je to najčastejšia sexuálna poloha, najpoužívanejšia s množstvom vylepšení. Skúste aj niečo viac a okrem milovania na klasiky tvárou v tvár. Niekedy je vhodné sa v posteli aj zabaviť, chvíľu experimentovať a niečo nové skúsiť. Skúste siahnuť po knihách, či zaujímavých videách. Vždy sa je čo priučiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #sexuálne polohy #spolunažívanie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...