Päť tajomstiev, ako si udržať vášho chlapa

Stačia menšie zmeny a budete šťastnejší obaja. Ako na to?

06.01.2014 17:00
láska, partner, harmónia Foto:
Nič nesilne, láska je o rovnováhe.
debata

Ženy chcú byť milované a chcú milovať. No veľa z nás sa tak poddá láske k mužovi, že úplne zabudne na seba. Kľúčom k tomu, aby ste si udržali lásku vášho drahého je aj v tom, aby ste nemilovali priveľmi a aby ste nezabúdali pri tej všetkej láske aj na seba. Ako si ho udržať čo najdlhšie? Nie sú to žiadne tajomstvá, len istá ženská šikovnosť.

Je to síce ťažké, ale úplne sa nechať pohltiť láskou k mužovi vám nemusí priniesť vždy pocit uspokojenia. Skôr strachu z toho, že ho stratíte. Milujete ho tak veľmi, že obavy z toho, čo bude, ak vám dá zbohom, vás doslova ničia. Nikdy sa nestaňte na mužovi, nech by bol akokoľvek skvelý, závislá. A to v žiadnom smere. Udržte si popri vašom spoločnom aj svoj vlastný svet, do ktorého sa môžete kedykoľvek ponoriť. Nebudete mať tak pocit absolútnej závislosti od lásky.

Je síce skvelé, ak máte v mužovi aj dôverníka, s ktorým rozoberáte, čo vás teší či trápi. Ale pozor! Muži práve neobľubujú nekonečné debaty o maličkostiach, ktoré patria skôr do kruhu kamarátok. Oni sú vecní, problémy riešia a aj to len také, ktoré sú skutočne dôležité. Takže ak vás zasa napadne, že sa pustíte do nekonečného rozoberania nejakej maličkosti, radšej zavolajte kamarátku na kávu. Je skvelé, ak máte vnútorný hlas, ktorý vám dokáže napovedať, keď je s mužom lepšie mlčať. Veď aj to je predsa umenie, nie?

Nepýtajte sa ho, čo robil pred obedom, po obede či kedy odišiel z práce. Nezačnite svoje úzkosti riešiť tým, že sa rozhodnete mať o každom kroku vášho drahého dokonalý prehľad. V žiadnom prípade muža nedržte na reťazi, lebo jedinou jeho snahou sa stane boj, ako sa z nej odtrhnúť. Už nebude láska a vášeň, ale súboj dvoch ľudí a nebude to nič príjemné. Nechajte mu pocit, že o svojom živote rozhoduje on sám. Bude sa tešiť domov, lebo vie, že ho privíta žena s úsmevom na perách a nie zatrpknutá a utrápená „hysterka“. Je dospelý, tak ho nechajte, svoj čas si zorganizuje aj sám.

Starajte sa o seba. O svoju krásu, svoje telo. Je príjemné, ak vás na ulici obdaria neznámi muži obdivnými pohľadmi. Nielenže si to všimne aj ten váš a bude náležite pyšný, akú ženu má po svojom boku. Narastie vám sebavedomie a začnete sa správať slobodnejšie, voľnejšie. Nebudete sa partnera držať zubami-nechtami, nadobudnete pocit, že dokážete byť samostatná. Áno, láska je krásna, ale najmä vtedy, ak je v rovnováhe. Vy milujete jeho a rovnako on miluje vás. Rozhodne neťaháte za kratší koniec. A vaše sebavedomie vám v tom pomôže.

Nežite len vzťahom. Starajte sa o vášho drahého a dajte mu pocit domova, tepla a útočiska. Ale celý život nepodriaďujte len tomuto cielu. Majte aj svoje záľuby, kamarátov, za ktorými môžete prísť a zdôveriť sa v šťastných aj tých smutnejších okamihoch. Nekladte všetko na plecia partnera, najmä nie všetky vaše trápenia. Musíte mať okruh ľudí, ktorí sú vám blízki a ktorým dôverujete. S novou láskou nikdy neprerušte kontakty so starými kamarátmi. Tí totiž ostávajú aj vtedy, ak partner sklame.

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #šťastie #rovnováha #harmónia

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....