Itinerár sexuálnych skúseností pre ženy

Sex v jednej posteli s jedným chlapom po celý život a v rovnakom rytme patrí k tomu najhoršiemu, čo vaše lono môže postretnúť.

01.01.2014 17:13
Nahnevaný, vášnivý, divoký. sex Foto:
Nahnevaný, vášnivý, divoký. Aj taký sex by ste mali zažiť.
debata

Preto sa stovky žien po celom svete rozhodli zostaviť rebríček sexuálnych skúseností pre ženy, ktoré by mala absolvovať každá, aby si na sklonku života a plodnosti povedala, že v sexe spoznala naozaj to pravé orechové.

Sex s cudzincom

Doma nikto nie je prorokom a slovenských chlapov môže mať každá žena, koľko si len spomenie. Sex s cudzincom je však úplne iná kategórie. Je to ako miesto dovolenky na Liptove zavítať na exotiku brazílskych pláží. Nejde len o to, že cudzinci a iné národy majú aj iné miery v nohaviciach, ale o pocit netradičnej príchute pri sexe.

Sex na jednu noc

Prakticky iba preto, aby ste zistili, že za to vôbec nestojí. Lenže je to ako so snami, ktoré človek nesplní, stále tak trochu pokúšajú. Preto je dobré vyskúšať a povedať si nikdy viac.

Láskanie so ženou

Bisexuálna skúsenosť podľa množstva heterosexuálnych žien stojí skutočne za to. Nežné dotyky, jemné ústa, žiadne strnisko (aj keď je na chlapoch sexi, ale pichá), dotyky ktoré pozná len žena a všetka tá neha, keď na chvíľu zabudnete, že ste boli stvorená pre iné pohlavie.

Veľký penis

Každý by mala zažiť tak ospevovaný veľký penis priamo v sebe. Občas síce ostávajú bolestné spomienky, ale mnoho žien si zapíše do svojho denníčka, že aj ony patria k tým, čo vedia, aké je to mať nadpriemer. Nepatria len k tým, čo stále čítajú o tom, či sa aj s malým gašparkom dá zahrať veľké divadlo a či skutočne záleží na veľkosti.

Divoký sex

Nahnevaný, vášnivý, divoký. Na stole v kancelárií, alebo aj v kabínke nákupného centra. Kdekoľvek, kde sa vmestia len emócie a túžba po vyvrcholení. Divoký sex je epizóda, ktorá sa dá často vychutnať len pár ráz za život, keď sa stretne túžba, vášeň divoké zamilovanie a vy nepoviete nie.

Sado – maso

Aspoň jemné, aspoň s rukami v putách, aspoň s pocitom, že si vymeníte submisívne a dominantné úlohy. Spoznať na vlastnej koži, že orgazmus a bolesť sú ako brat a sestra je fakt, ktorý si musí každá žena prežiť na vlastnej koží.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex na jednu noc #sado-maso #divoký sex #sexuálne skúsenosti #čo zažiť #veľký penis

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...