Sex - zaručený liek na partnerskú krízu

Skúšate všemožné riešenia a stále máte pocit, akoby to vo vzťahu išlo od desiatich k piatim?

03.01.2014 09:00
sex, intimity, radosť, potešenie Foto:
Trpí váš vzťah krízou? Láska, aj tá fyzická, dokáže veľa vecí vylepšiť.
debata

Vyskúšajte recept na krízy akéhokoľvek druhu. Možno nemáte chuť, namiesto nej pochybnosti, stretávate sa s miernou skepsou, ale napriek tomu dobrý sex môže pre vzťah urobiť omnoho viac, ako otravné reči a rozhovory stále dookola.

Mužský a ženský princíp

Je potrebné ho vo vzťahu rešpektovať a chápať, pretože v opačnom prípade si obaja verklikujete to isté a zlepšenie problémov neprichádza. Práve naopak, akoby ste hrach na stenu hádzali, na ktorom sa ako Jánošík, pošmyknú všetky dobré úmysly. Vaše princípy a priority nie sú naladené na rovnakej frekvencii. Môžete debatovať, môžete tasiť argumenty ostré ako meč katana a všetko je márne, pokiaľ sa vo vzťahu zrieknete milovania. Pretože sex podľa mužov rieši v živote mnoho problémov a ochotný počúvať je obvykle až vtedy, ak snahy o zblíženie vyvážite aj orgazmom.

Keď sa stupňujú hádky

Muži majú nad ženami prevahu testosterónu. Tam pramení aj ich výbušnejšia povaha. Pri milovaní „hormón“ nasýtite a muži sa po milovaní zmenia. Koľko ráz ste si všimli, že po dobrom sexe je váš partner ako vymenený? Najhoršie je, ak nemôže uspokojiť stupňujúcu vášeň. Vtedy sa testosterón dostáva k slovu a rád pichá do najcitlivejších miest. Ak máte pocit, že partner chodí ako namosúrený býk, skúste mu povoliť paru v posteli. Uvidíte, aký medík z neho bude. Mnoho žien, ktoré miesto skúmania príčiny hádok roztiahlo nohy zistilo, že niekoľko polôh je pre dobrú klímu vzťahu lepšia alternatíva ako reči, ktoré aj tak vždy vystupňujú iba adrenalín.

Keď sa bojíte nevery

Erotické zblíženie je prvkom, ktorý mužov vháňa do vzťahu so ženou. Už ako malí chlapci túžia po dievčati nie preto, aby jej mohli nosiť kvety, ale túžia spoznávať odlišnosti, ktoré ukrývajú dámske nohavičky. Máte podozrenie, že partner má zajačie úmysly, alebo dokonca začal ťaženie na inom fronte? Neriešte, nevyčítajte, nepátrajte. Objavte jeho túžby v sexe a skúste ich naplniť. Ak sa vám zdá toto riešenie lacné, majte na pamäti, že najjednoduchšie recepty sú často tie najúčinnejšie a muži sa od detstva príliš nezmenili.

Keď vám nerozumie

Aj on má pocit, že nerozumiete jemu. Rozdiel medzi pármi, ktoré sa dohryzú až k rozchodu a pármi, čo sa cez krízy prenesú je v tom, že vedia nájsť rovnováhu medzi potrebami muža a ženy. Ženy potrebujú vypočuť, vyrozprávať, muži sa milovať. Uspokojiť primárnu potrebu muža vo vzťahu, hoci je odlišná ako ju vnímajú ženy, je základom úspechu. Uspokojený muž omnoho radšej vyjde v ústrety žene ako ten, ktorý má pocit, že to, prečo je vo vzťahu, nefunguje. Muži a ženy sú skrátka iní a rešpektovať rozličné predstavy miesto krútenia hlavy je cesta, ako udržať vzťah pekný a svieži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #uzmierenie #hádky #liek vo vzťahu

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...