Nový rok – nové príležitosti v láske, práci, vzťahoch

Starý rok príliš nevyšiel? Nevadí, život nekončí! Ten nový vám môže priniesť zatiaľ neznáme a zaujímavé výzvy, nebojte sa ich využiť!

01.01.2014 16:56
záväzky - plány - nový rok - ciele Foto:
Nepodceňujte svoje city, v roku 2014 počúvajte signály duše i tela!
debata

Dajte na inštinkt

Ak neveríte na reinkarnáciu, vážte si viac život, ktorý máte! Nepodceňujte svoje city, počúvajte signály duše i tela! Niečo v starom roku možno nevyšlo, ale nič nebráni tomu, aby vzniklo niečo nové a naplnilo vás! Strachy nabok, otvorte sa novému človeku, ktorý môže zásadne zmeniť kurz, akým sa uberáte.

Práca vás nebaví? Nemusíte tu zostarnúť!

Očakávate v súčasnosti nejaké istoty na trhu práce? Zobuďte sa! Ak vás to nebaví a márne hľadáte dôvody pre ktoré zotrvať, radšej si dajte studenú sprchu a triezvo pozrite na vec. Dnes firma je a darí sa jej, zajtra to nemusí byť pravda. Rozhodujte sa podľa seba – aké máte skúsenosti, ambície, možnosti. Máte príležitosť začať niečo nové? Staré uzavrite a nebojte sa pustiť do nepoznaného!

Priatelia sa menia…

City a záväzky dokážu človeka pripútať aj tam, kde sa mu príliš nepáči. Priateľov si však môže vyberať odvážnejšie a ľahšie vnímať to, keď vzťah nepretrvá. Zbytočne sa trápiť sklamaním z niekoho, kto má svoj život a zásadne neovplyvňuje ten náš. Čo človek, to osobnosť – spoznávajme nových ľudí, inšpirujme nimi, obohacujme sa novými povahami a skúsenosťami, oplatí sa!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #plány #záväzky #ambície #Nový rok

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...