Lásku v roku 2014? Vypýtajte si ju!

Mysleli ste celý predchádzajúci rok na to, aby ten nadchádzajúci bol lepší? Čo si prajete - lásku? Peniaze? Vyjadrite to!

05.01.2014 07:00
rok 2014, láska Foto:
Nový rok vám môže priniesť aj lásku.
debata

Vraví sa, že podvedomie najlepšie reaguje na obrázky. Tie by ste doň mali vryť, aby ste na svoj sen nemuseli vedome neustále myslieť a blokovať tým potrebnú energiu na jeho uskutočnenie. A preto, sen, po ktorom túžite, si nakreslite. Nakreslite si celý svoj život a sústreďte sa na to, aby na výkrese bolo všetko, čo by vo vašej budúcnosti chýbať nemalo. Určite tam bude úsmev na tvári, ak chcete cestovať, lietadlo, peniažky, bábätko, ak po ňom túžite, alebo rovno „traja“.

Takýto obraz si nevešajte na stenu. Uložte si ho niekam, kam sa dívate len občas – napríklad na dno kufra – otvárate ho len občas, keď sa niekam „presúvate“. Pripomeňte si o pár mesiacov, čo z toho, po čom ste túžili, už máte. Ako vyzeral váš život predtým, keď ste si to pýtali a ako vyzerá teraz.

Pri pýtaní túžob buďte jasná, stručná a hlavne presná. Chcete lásku v roku 2014? Pýtajte si to a do obrázku zašifrujte aj túto číslicu. Nezabudnite však, že na to, aby sme lásku dostali, musíme ju najskôr dávať. A to nie je ťažké, chce to len zmenu myslenia!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rok 2014

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....