Odlúčenie - základ dobre fungujúceho vzťahu!

Mávanie zaslzenou vreckovkou pri rozlúčke je základom dobre fungujúceho vzťahu.

29.12.2013 08:00
rozchod, láska, vzťah, problém Foto:
Odlúčením si doprajte očistu od každodennosti.
debata

Vzťahy na diaľku nemajú budúcnosť, ale ak si chcete vystavať dokonalý vzťah, musíte rátať s tým, že pravidelné odlúčenie by malo byť jeho súčasťou.

Dáva pocit slobody Ten potrebuje ako muž, tak aj partnerka. Zrazu máte pocit, že ste sa vrátili do obdobia, keď ste neboli zadanými. Môžete robiť, čo sa vám zachce, nevidia vás rodičia, ani prísne oči partnera. Samozrejme, aj vaša polovička si užije slobodu, oddych, pocit, že nie je pod kontrolou. Doprajte si obaja túto očistu od každodennosti a zrazu zistíte, že veci vo vzťahu fungujú omnoho lepšie, ako keď ste každý deň spolu a všetko sa za každú cenu snažíte riešiť.

Začnete si chýbať

Striedanie pracovnej doby, nočné služby, služobné cesty či niekedy aj dovolenka s partiou je liekom na vzťah. Už dávno neplatí, že od seba chcú byť partnerstvá, ktoré si nerozumejú. Dôkazy hovoria o presnom opaku. Ak viete byť samy bez seba, zrazu zistíte, že vám polovička chýba a po návrate môžete zažívať pocity podobné zamilovanosti. To za tých pár dní bez seba rozhodne stojí.

Pocit vlastnej sebestačnosti

Pre partnerstvo nie je nič horšie, ako keď má jeden z partnerov pocit, že je na druhom závislý. Pri odlúčení obaja zistíte, že bez toho druhého to funguje, viete žiť samostatne. Vymažete zo života závislosť a ostanete spolu len z presvedčenia, že toho druhého chcete a naozaj ľúbite.

Ach tie návraty…

Samozrejme, že na odlúčení je najlepší návrat. Aj z toho najkrajšieho miesta na Zemi máme niekedy chuť vrátiť sa domov. A tak je to aj s náručím toho, koho milujete. Zrazu to nebude len objatie, nebude to len formalita, ale rozbúchané srdce, prebudené motýle v bruchu, správne naladenie sa na človeka, ktorý je zrazu omnoho bližší, ako keď ste sa lúčili. Doprajte si pravidelné odlúčenie a uvidíte, že vďaka krátkym prestávkam bude vzťah omnoho dlhší aj intenzívnejšie ako u tých, čo si myslia, že šťastné dvojice musia chodiť spolu vždy a všade.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #problém #Sloboda #odlúčenie

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....