Otázky, ktoré si zodpovedzte pred rande s mladším

Trendu staršia žena a mladší muž fandí čoraz viac párov. Ide skutočne o výnimočnú kombináciu, ktorá má obom partnerom čo ponúknuť.

28.12.2013 14:00
rande, láska, milenec Foto:
Generačný rozdiel nie sú len iné myšlienky, ale aj telesné danosti.
debata

Lenže nič nie je dokonalé, ani chalan, ktorý sa na prvý pohľad tvári ako renesancia vašej mladosti. Kým sa pridáte do klubu žien randiacich s mladším, je na mieste zodpovedať si pár otázok, až potom ochutnať mladší ročník.

Ste pripravená na pohľady?

Ešte stále to je v spoločnosti tak trochu otázka pre mlčiacu väčšinu, ak sa budete láskať v kaviarni, držať v parku za ruky a chodiť spolu na nákupy. Mnoho žien nakoniec rozhodia cudzie pohľady a šuškanie o tom, že staršia s mladším, to zaváňa nejakým podozrením. Ak ste si istá, že znesiete aj pohľady na zátylku, závisť a úškrny, tak mladší partner nebude problém.

Stačí pár rokov?

Niekoľko párov spolu vydrží naozaj dlho, no mnoho z nich končí po tom, ako sa mladší partner staršej, skúsenejšej dámy nasýti. Pár rokov rozdiel je sexi, ale aj desať rokov vie byť veľmi nepríjemných, keď bude mať štyridsať a vy stále o desať viac. A v šesťdesiatke? Stačí vám predstava, že si užijete všetko krásne a budete zmierená s osudom, že to navždy z jeho úst nemusí byť naveky?

Budete stačiť?

Je veľmi lákavé vrátiť sa v čase. Ochutnať o generáciu novšie chute života, jeho pestrosť. Zabudnúť na bežné starosti a vrátiť sa do čias, keď svet bol gombička. Lenže to nie je realita bežných dní. Časom bude treba platiť účty, zaoberať sa starosťami v práci a užívať si nie je možné 24 hodín denne. Niekoľko žien sa vzdalo mladšieho partnera pre nedostatok energie. Generačný rozdiel nie sú len iné myšlienky, ale aj telesné danosti.

Čo s myslením?

Chémia je silná, ale nie je najhlavnejšia. Ženy sú oproti rovesníkom v myslení vyspelejšie a siahnuť po mladšom partnerovi môže časom znamenať skutočný generačný problém. V posteli je všetko dokonalé, ale keď príde na životné otázky, rozdielnosť niekoľkých rokov sa nedá prekonať vždy len orgazmom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #vekový rozdiel #mladší milenec

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...