Ako vrátiť do vzťahu stratenú vášeň?

Nečakajte vždy na druhého, že spraví prvý krok. Pretože v takom prípade sa partnerské tango veľmi rýchlo premení na stúpanie si na otlaky.

28.12.2013 08:00
sex, vzťah, intimity, spodná bielizeň Foto:
Partnera lákajte na svoje vnady v atraktívnom balení.
debata

Vášeň zvykne dosť rýchlo vyprchať, a potom už nič nie je také ako „kedysi“. Reštart vzťahu a vášne však nie je len prázdna formulka, ale jedna z možností, ako zabezpečiť, aby vám to spolu opäť fungovalo v kuchyni aj v posteli.

Objavte v sebe to pekné

Na začiatku vzťahu akoby sme prehliadali všetky partnerove negatíva, potom je to tak pol na pol a nakoniec už na sebe vidíme len chyby. V tom prípade je vášeň na stupni mrazu, keďže tešiť sa do postele s niekým, kto vám celý deň istým spôsobom prekáža, nie je práve najsrdečnejšie. Nasaďte si opäť tie ružové okuliare. Aspoň to skúste. Všimnite si na partnerovi opäť to dobré a uvidíte, že vášeň sa k vám vráti sama.

Odpútajte sa od reality

Každodennosť, rutina, bežné problémy. Najväčší zabijaci vášne. Pretože tá sa rodí, keď sú preč starosti, keď sa môžete tešiť jeden z druhého a živočíšnosť vystupuje do popredia. Poriadna túžba sa rodí iba tam, kde nie je zvyk. Odíďte s partnerom na víkend, alebo aspoň na večeru. Prípadne na prechádzku. Zabudnite na chvíľu na svet okolo vás, nech ste celým svetom opäť jeden pre druhého. Takýto reštart funguje spoľahlivo.

Skúste oblečenie

Ženy sa dajú ostrihať v prípade, že zmenia chlapa a v prípade, že si chcú chlapa udržať, z času na čas vymenia garderóbu. To si netreba mýliť s nákupom nových topánok, kostýmov či blúzok, ale spodnej bielizne. Ako dávno ste už partnera nelákali na svoje vnady, ako dávno ste ich nezaobalili do atraktívneho balenia? V začiatkoch zahorí vášeň aj vtedy, keď partner uvidí vašu nahú pokožku na členku, ale časom sa, prirodzene, nároky stupňujú. Investujte do nových pančušiek, do korzetu, atraktívnych a hravých nohavičiek, je to investícia nielen do krásy, ale aj do vášne vo vašom vzťahu. Prípadne si môžete niečo podobné želať ako spoločný darček. Partner bude súhlasiť.

Prežite skutočnú vášeň

Často vášeň zo strany muža stroskotá na plytčine kvôli malej aktivite partnerky. Ako sa tvárite pri milovaní? Kúsok spytovania svedomia nikdy nezaškodí. Ak partner necíti, že ho chcete, ste roztúžená a roztápate sa ako snehuliak na jar, jeho vášeň je priamo úmerná tomu, čo vysielate. Každý vysielač potrebuje svoj prijímač a rozumejú si len vtedy, ak sú rovnako naladení. To znamená, že pokiaľ ste bez vášne vy, čoskoro bude aj partner. Ak ju dokážete prebudiť, aj v posteli to bude zasa nielen o ležaní, ale aj ranom priťahovaní skrutiek po nočnom maratóne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #erotika #spodná bielizeň

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...