Žiadne rande? Kde robíte chybu?

Ste sama? Zrejme mužskému okoliu nevysialete práve pozitívny signál.

29.12.2013 10:00
žena, smútok, single Foto:
Stále bez chlapa?
debata (3)

Nevyhovárajte sa na príležitosti! Ak nikam nepôjdete, nikoho nestretnete. To je základné pravidlo, bez ktorého sa svojho single stavu nezbavíte. Odmietate pozvania na lyžovačky, na párty či na posedenia s kolegami? Chyba! Doma v obývačke vás princ na bielom koni určite nečaká.

Netvárte sa negatívne. Aj na obyčajnej večeri s klientami môže motyka vystreliť. Áno, profesionálnu tvár si zachovať môžete, ale aj tak sa dá správať žensky. Podobne je to aj medzi cudzími ľuďmi. Ak ste večne neprístupná, stále vám čosi vadí či na každom mužovi okamžite nájdete chybu, vysielate negatívny signál všetkým okolo seba. A muži hľadajú optimistky.

Áno, už jeden či dvaja muži vám rozlámali srdce na malé kúsky a tak si ho teraz až priveľmi strážite, než aby ste sa podľa neho riadili. Ste rozumná a vždy si nájdete „skvelý“ dôvod, prečo sa nejakému rande vyhnúť. Aj by ste už-už prikývli, ale opäť vám dá vaše srdce stopku. Nebojte sa sklamania, aj tie patria k životu a rozchod predsa neznamená koniec sveta. Dajte šancu láske.

Ste až priveľmi nastavená na svoju kariéru. Darí sa vám, ale to si vyžaduje kopec času. Máte, po čom ste túžili – skvelú prácu, funkciu, šikovných podriadených… Driete ako kôň, no vychutnávate si len jednu stranu života. Lásku ste odsunuli do úzadia a myslíte na ňu len v noci, keď ste sama v studenej posteli. A to je málo.

Bojíte sa záväzkov? Máte strach, že sa vám dostane ktosi pod kožu? Nepotrebujete muža, lebo sa o seba viete postarať sama? Máte plno rečí, prečo je váš život dobrý taký, aký je. Ale v kútiku duše cítite, že to nie je pravda. Na svet sa neusmievate, nedávate mužom znamenie, že by ste ich vedeli urobiť šťastnými, ani že ich potrebujete. Ste chladná, ľudí si držíte od tela a preto sa o vás žiaden muž nepokúša.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #single #chyby v randení

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....