Počítajte posledné dni tohto roka

Ak ste sa počas roka rozišli s priateľom, je logické, že váš koniec roka, kedy zvykneme bilancovať, je smutnejší.

28.12.2013 11:05
šťastná Foto:
Buďte šťastná, hoci aj nasilu.
debata

Možno, že vám chodia po rozume pochmúrne myšlienky typu: Nič pozitívne som tento rok nezažila. Ale naozaj? Skúste sa nad tým poriadne zamyslieť, no hlavne sa neľutujte. Určite sa nájde veľa vecí, zážitkov a ľudí, ktorí vám spríjemnili rok, ktorý už o chvíľu končí. Spravte si pre seba chvíľku a všetko si aspoň pre seba oceňte a prežite tie chvíľky akoby opäť. Pozrite si fotografie z dovolenky a usmievajte sa pri nich. Buďte šťastná a vďačná za tieto pocity.

Uvedomte si tiež, že nech už ste zažili čokoľvek, nejakí ľudia vás predsa majú radi. A chcú s vami napríklad stráviť koniec roka. Všetkých si vážte. Za tými, čo odišli (a možno tam patrí aj váš priateľ), si pokojne posmúťte. O chvíľu prídu pracovné dni, budú sa „váľať“ jeden za druhým, čo vášmu smútku len prospeje. Pretože vraví sa, že čas je najlepší lekár…

Spočítajte si teda dni do konca roka, ktorý ste nepovažovali za príliš úspešný. A tešte sa na prvý január. Predstavujte si, že roky sa lámu a po búrke príde vždy svetlo. Takým slnečným bude aj váš nastávajúci rok. Pretože si ho prajete. Usmievajte sa, aj keď práve nemáte silu. Často používajte vetu: „Ja si dobrý rok zaslúžim.“ Splní sa vám to, pretože ten zlý ste si už predsa odtrpeli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec roka #bilancovanie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...