Vyskúšajte romantiku, ktorá sa páči aj chlapom

Nie sú to fanúšikovia ružovej knižnice. Romantické filmy rezko vymenia za futbal či náučný program.

24.12.2013 17:00
láska, vzťah, romantika, sledovanie televízie Foto:
Váš partner nepotrebuje, aby mu večer kazil pán "filmovo dokonalý".
debata

Dobrý sex majú radšej, ako držanie sa za ruky a predohru, ale nie sú to len vzťahoví utilitaristi. Majú v sebe aj kontrolku romantiky, ktorú viete rozsvietiť, len sa musíte správne naladiť.

Večera v domácom podaní

Láska ide cez žalúdok. Odveká pravda a mužom sa veľmi páči. Romantická večera je pre muža ideálna v domácom podaní, keď tak trochu nemusí myslieť na to, či ďalší pohár vína nespraví kráter do rozpočtu. Navyše, sexi oblečenie k jedlu je pre neho tá najlepšia obloha. Naservírujte mu obľúbené jedlo aj seba. Uvidíte, akého v ňom prebudíte romantika. Možno aj zažne sviečky sám od seba.

Prechádzky áno, ale…

Pre muža nie je romantická prechádzka samoúčelná, ale veľmi rád ju s vami absolvuje, ak mu viete vybrať aj zaujímavú trasu. Muž sa potrebuje tešiť. To, že je s vami, mu síce lichotí, ale omnoho romantickejší a zamilovanejší bude v prípade, že s vami za ruku sa prejde po miestach, ktoré potešia jeho dušu. Radosť bude o to väčšia, že nové objavy, poznanie a krásu bude vnímať ruka v ruke s vami. Vytvorte pre romantickú prechádzku aj miesto, ktoré partnerovi ulahodí. Máte body k dobru.

Pomalé hry

Romantika nie je len o eufórii ale aj telesnej láske, nehe, dotýkaní. Predtým však treba taký menší úvod, aby sa to dalo nazvať romantikou a nie len bezbrehým sexom. Mužom sa nesmierne páčia romantické zápletky, kde sa chytíte zvodnosti. Musíme uznať, že to nie je pozícia pre džentlmena, ale v každom prípade, zvádzať vlastného partnera, otvorene a vytrvalo znamená, že máte v rukách priebeh predohry aj milovania a partnerovi sa romantika v podaní partnerky v pozícii dominantnej milenky rozhodne zapáči.

Romantický film asi nie, existuje však riešenie

Poplakať si spoločne pri Titanicu je utópia rovnako naivná ako predstava, že romantické filmy fungujú v praxi. Stačí pritom maličkosť. Vyškrtnite si filmy, ktoré vás budú klamať ružovými okuliarmi a pozrite si niečo podľa gusta oboch. Hľadieť na zaujímavý žáner ruka v ruke, stískať pohár vína a sem tam počas hluchých scén sa pobozkať je skutočná romantika, ktorá chytí aj partnera. On skutočne nepotrebuje, aby mu večer kazil pán „filmovo dokonalý“. Navyše romantické filmy sú pre tie, čo romantiku nevedia prežiť v živote, ale to sa vám s našim návodom určite nestane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #prechádzka #romantika #spoločný večer

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....