Nový chlap vo vašom živote? S týmito otázkami počkajte

Chce to len trocha taktu a všetko pôjde ako po masle.

23.12.2013 11:00
rande, večierok Foto:
Občas si radšej zahryznite do jazyka.
debata

Konečne máte chlapa! A nie je to žiaden podivuhodný exemplár, ale na prvý pohľad fajn chlap. A zdá sa, že to isté si myslí aj on o vás. Jedno rande, druhé rande… A stále sa máte o čom baviť. Ale predsa len sú témy, s ktorými počkajte, kým ho spoznáte o čosi lepšie. Viete, ktorým otázkam sa v počiatku vzťahu radšej vyhnite?

Kde sa vidíš o päť rokov?

Tak to snáď ani nemôžete myslieť vážne! Možno túžite po skvelo zabezpečenom manželovi, karieristovi, ktorý vám postaví moderný dom, kúpi auto a vôbec, bude nosiť domov kopec peňazí… Ale pozor! Muži už netúžia bť výlučne „živiteľmi“ rodiny a už vôbec nechcú mať po svojom boku ženu, ktorá nedokáže poriadne nič robiť, len míňať ich peniaze. Ak má vaša otázka práve tento finančný podtón, vášho fajn chlapa určite odstrašíte…

Nerozmýšľal si nad nejakou diétkou?

Je síce super, ale predsa len vám jeho kilá navyše trochu prekážajú. A čo viac, nedokážete sa pozerať, ako schuti stále do seba čosi „tlačí a tlačí“. A keď už nevníma vaše zodvihnuté obočie, zaútočíte takýmto nefér spôsobom. Veľmi netaktné! Predstavte si, že on by vyrukoval s niečím podobným a celkom okato vás upozornil na váš nedostatok. Boli by ste červená ako rak a zrejme by ste vážne zvažovali, či sa mu ešte niekedy ozvete.

Naozaj sa musíš tak často stretávať s matkou?

Každý má vzťah s rodičmi iný. Keď vám stačí rodičov vidieť raz za mesiac, on môže byť celkom iný. Vyčítať mu fakt, že s mamou udržiava pekný, ba možno nadštandartný vzťah by bolo nemiestne. Nevidíte do ich rodinných vzťahov a za pár týždňov ste ich určite nepochopili do takej miery, aby vám už ktokoľvek z jeho rodiny mohol vadiť.

Prečo si sa rozišiel so svojou bývalou?

Téma minulých lások je síce v začínajúcich vzťahoch viac než aktuálna, ale pýtať sa priamo môže byť pre muža nepríjemné. Nie každý dokáže povedať, že sa mu o tom nechce hovoriť. A tak sa v tom začne vŕtať, možno spomínať a vyvoláte v ňom pocity, ktoré on chce už mať v kategórii „zabudnuté“. Ide o dosť intímnu tému, než aby ste s ňou „vyrukovali“ na niektorom z prvých rande. Nechajte vzťahu čas, aby sa stabilizoval a potom sa dostanete aj k takýmto témam. Len netreba nič zbytočne úrýchľovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #otázky #takt #prvé rande

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...