Anketa: Ktorá sexuálna praktika sa vám protiví?

Nie každá žena je otvorená všetkým sexuálnym praktikám, aké existujú. Zaujímalo nás, ktoré z nich sú cudzie vám.

19.12.2013 12:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nikto v posteli nepraktizuje všetko.
debata

Yveta (28): Strašne dlho som nedokázala prísť „na chuť“ orálu. Bolo mi to odporné. Možno to ale bolo aj preto, že som si sex s mojím bývalým vôbec neužívala. Dnes mám nového partnera, s ktorým to už odrazu ide. A nenútim sa do toho, naopak, užívam si to. Inak tiež neviem, či som dostatočne dobrá milenka a neustále to riešim. Myslím si, že muži sa uspokoja aj s málom. Dobrá je tá, s ktorou sa to dá čo najčastejšie. Moja skúsenosť (smiech).

Katka (26): Mňa môj partner stále nahovára na anál. Raz sme to aj skúšali, ale veľmi ma to bolelo. Je z toho nešťastný a boli chvíle, kedy ma prenasledovala myšlienka, že mi kvôli tomu ujde za inou. Našťastie, nestalo sa tak. To je vec, po ktorej túži on. Ja by som si s ním chcela užiť pozeranie dobrého porna, on však povedal, že na toto nie je. Takže ostáva len pri snoch aj z mojej strany.

Lenka (25): Priznám sa, nevyskúšala som toho veľa. Mala a mám len jedného sexuálneho partnera, ktorého však volám „môj učiteľ“. Všetko, čo viem, ma naučil on. My si sex užívame, ale nemáme všetko. Trochu ma mrzí, že priateľ má sklony k extrémnostiam, ale dohodli sme sa, že so mnou ich praktizovať jednoducho nebude. V tomto bode sme sa skrátka nestretli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #milenec

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....