Presviedčajte sa: Som jeho najlepšia milenka

Vraví sa, že nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie. A možno sa tak cítite aj pri svojom chlapovi.

17.12.2013 17:00
iniciatívna žena, sex, Foto:
Ste dobrá, ak sa do ničoho nenútite.
debata

Ak teda tápete a nemáte pocit, že viete čítať v tom, čo vám vysiela – či sa mu páči, čo s ním „vystrájate“, alebo nie, opýtajte sa ho. Na to sú ale rôzne spôsoby. Môžete sa vyhnúť tomu „polopatistickému“ vysvetľovaniu, kedy si spolu sadnete na kávu a pôjdete ako podľa scenára, akoby ste si z toho, čo bude hovoriť, chceli urobiť poznámky. Aj inak sa to môžete dozvedieť.

Urobte to tak elegantne, aby na to neprišiel, že vás to dokonca zožiera. Keď budete napríklad praktizovať orál, opýtajte sa ho veľmi stručne (on vtedy nemá čas a chuť na debaty) iba jednoslovnú otázku: Dobre? A nechajte ho, aby slastne prikývol. Ďalšiu otázku mu môžete zašifrovať na druhý deň do bežného denného četu. Ak si píšte napríklad o tom, čo mal kto na obed, zaskočte ho otázkou, prečo vás nemá rád odzadu. Nezabudnite však pripísať smejka, aby to náhodou nevyznelo ako výčitka.

Dávajte si pri tejto „zisťovacej hre“ pozor na to, aby ste sa príliš nechválili. Odpovede si nevynucujte. Uverte tomu, že v posteli ste jednoducho dobrá. Jemu sa páči to, čo s vami najčastejšie praktizuje. Môže sa mu páčiť aj ten zvyšok, len si to možno hanbí vypýtať. Pochybnosti zahoďte za hlavu, aby ich z vás nevycítil. Tvárte sa, že je všetko ok a samu seba potichu presviedčajte o tom, že ste jeho najlepšia milenka. Na vás len tak ľahko nezabudne…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #dobrá milenka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...