Poznáme 3 príčiny zlého sexu

Milujete sa, ale zrazu máte pocit, že tomu celému niečo chýba. Zo sexu sa vytratí najprv iskra, potom túžba, nakoniec aj snaha skúšať nové.

16.12.2013 08:30
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Naštartujte sexuálnu kreativitu za akúkoľvek cenu.
debata

Tento stav možno označiť za zlý a rovnaký je aj samotný sex, ktorý sa už z nežnej výmeny lásky zmení na uspokojovanie živočíšneho pudu. Ak sa k tomu nechcete dopracovať, je dobré zahasiť ohníky, ktoré spália dobrý sex.

Samozrejmosť

Veľmi častá a fatálna príčina toho, že sex krachuje. Spomeňte si na momenty, keď ste sa stretávali v posteli prvé razy. Nič nebolo automatické, na všetko ste sa pripravovali ako na prvé rande. Obaja. Potom to prišlo. Neutrálna hladina spolunažívania. Paradoxne, sex majú ľudia horší, keď spolu bývajú, ako keď žijú oddelene, hoci vtedy musia riešiť priestor na sexuálne hry. Hladina sexuálneho uspokojenia je u nich vyššia ako u tých, čo sú spolu celý deň, riešia problémy a večer už o sex príliš nejavia záujem. Jediným liekom ako predísť samozrejmosti je nechať všetko za dverami spálne a vziať si iba túžbu po sebe horúcu ako na začiatku. Vždy sa na druhého pripraviť, navnadiť a tešiť, nech je život v akejkoľvek rutine. Nemať druhého ako samozrejmosť, ale ako poklad, ktorý treba stále strážiť.

Nuda

Každý deň stále to isté dookola. Sex nie je príliš kreatívna činnosť, pokiaľ si vezmeme klasickú plejádu polôh. Tie prežijete s partnerom za pár rokov naozaj všetky a dokonale. Potom už len stále to isté opakovanie, rovnaké pohyby, rovnaké výrazy. Pristihli ste sa už pri týchto myšlienkach? Pritom nový muž by rovnakú polohu zvládol úplne inak. Bez nudy. To, že poznáte ako partner dýcha, hrá sa s vami, láska vás, je neskutočným zabijakom pôžitku zo sexu. Naštartujte kreativitu za akúkoľvek cenu. Možno bude občas niečo vtipné, no rozhodne iné. Odplaší to to, čo nikto nemá príliš veľmi v láske. Nudné prežívanie.

Nevera

Aj tento parameter treba zohľadniť, ak máte pocit, že sex máte, no jeho kvalita je taká nízka, že by ste mali právo milovanie reklamovať. Ak je jedna strana vzťahu neverná, tá druhá si často všimne zmeny práve v kvalite sexuálneho života. Pre partnera je nový sexuálny partner nesmiernou hormonálnou aj sexuálnou stimuláciou. Preto kvalita so stabilným partnerom klesá. Ako muži hovoria – milenka je ako Ferrari, kým s partnerkou to je ako chodiť na nákupy škodovkou. Tieto vety muži úprimne povedia len medzi sebou, no efekt toho, že to tak je, pocíti každá, ktorá je podvádzaná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #problém #intimity #nevera #zlý sex

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...