Prečo mužov láka sex odzadu?

Určite to poznáte, muž má snahu každej svojej lásky zmocniť sa odzadu.

15.12.2013 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Mužov láka experiment, čím je atraktívna zakázaná zóna.
debata

A to nielen v rámci klasického pohlavného styku, ale análny sex je často výzva, ktorej nevedia odolať. Čo je také fascinujúce na tom, keď sa žena prehne v páse a nastaví svoje pozadie?

Živočíšnosť

Misionárska poloha je síce stará ako ľudstvo samo, ale všade v prírode je poloha odzadu charakterizovaná ako znak čistej živočíšnosti. Muž má v sebe stále ten pocit, že ženy sa má zmocniť a pri polohe odzadu sa dostavuje čistá vášeň. Muž pri tejto pozícii na nič nemyslí, na nič sa nepozerá, iba prežíva svoju vlastnú rozkoš a teší sa zo živočíšnosti. Aj preto je táto pozícia pre nich lákavá. Dáva im pocit pravekej nadradenosti a oslobodzuje od všetkého nepodstatného, od citov, od nehy, užíva si iba sexuálne pocity prostredníctvom nervových zakončení na svojom pohlavnom úde. Nech sa to zdá akokoľvek minimalistické, mužovi sa tento pocit nesmierne páči.

Keď lono nestačí

Mužský sen odveký, navštíviť svojim údom aj iné partie na vašom tele. Na orálny sex už pristúpila väčšina žien, no ten análny je stále tabuizovaný. Možno aj preto sa muži dožadujú atraktívnej sexuálnej aktivity v tejto oblasti, pretože zakázané ovocie im už od detstva nesmierne chutí. Mužov láka experiment a to nie je všetko, čím je atraktívna zakázaná zóna. Konečník je omnoho pevnejší a zadok si zozadu užijú najradšej muži, ktorých partnerky majú ako sa povie širokú vagínu. Mužovi nič nespôsobí väčšie potešenie ako pevné zovretie. Pochopiteľne, teraz nehovoríme o náručí.

Priestor na sny

Milovanie odzadu je intímne, vzrušujúce, ale najmenej osobné zo všetkých milostných polôh. Doslova a do písmena muži vyhľadávajú sex odzadu aj v prípade, že partnerky sa už akosi prejedli a je pre nich atraktívnejšia fantázia ako nahé telo vlastnej polovičky. V tomto prípade je poloha zozadu najvyhľadávanejšia, pretože v maximálnej miere umožňuje partnerovi snívať svoj vlastný erotický sen, zatiaľ čo partnerka poskytne pre fantázie len telesné predpoklady. Nie nadarmo sa hovorí, že zozadu a bez lásky. Na druhej strane tejto polohe netreba ubrať skutočný potenciál rozkoše, preto je dobé užiť si ju bez zbytočných otázok. Odpovede aj tak nie sú príliš podstatné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sen #predstavy #análny styk

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...