Erotické vianočné darčeky, ktoré nemusia stáť ani cent!

Obdarovať svojho miláčika na Vianoce je snom každej z nás. Nehovoriac o rozžiarených očiach, ak prekvapenie padne na úrodnú pôdu.

12.12.2013 08:30
sex, vzťah, intimity, Vianoce, kostým Foto:
Vytiahnite zo skrine správny kostým a spravte mužovi Vianoce.
debata

Každý muž pritom ocení, ak si pod vianočnou jedličkou nájde nielen hmotné veci, ale aj trochu osobitého čara v podobne erotiky. Tu nikdy neprestrelíte a často aj ušetríte. Mimochodom, radosť to bude opäť spoločná.

Milovanie pod jedličkou

S príchodom umelých vianočných stromčekov sa udomácnila aj tradícia milovania priamo pod vianočným osvetlením. Vyskúšajte tento rok partnera prekvapiť tým, že popri rozbaľovaní darčekov začnete rozbaľovať aj samých seba. Iba tak, hľadieť si do očí, jeden druhému odovzdávať nehu a vyzývavé pohľady. Všetko vyzerá vo svetle vianočného osvetlenia inak. Pevná erekcia je potešenie pre vás, spontánne milovanie pre partnera. Obdarujte sa navzájom krásnym orgazmom.

Čo kuchyňa dala

Dni štedrosti nemusíte poňať len z hľadiska plného žalúdka. Hodí sa aj nasýtenie emócií, nehy a rozkoší. Preto sa neobmedzujte a vyskúšajte hojnosť zo stola aj v posteli. Afrodiziakum nemusíte pripraviť priamo na štedrú večeru, ale do nového roka je ešte dosť času. Navyše, mnoho jedál s erotickým stimulom sú kalorickým oddychom, takže smelo. Partnera pokojne poláskajte ľadovými kockami po tele. Pohrajte sa s džemom, čokoládou… Vianoce môžu byť tým, keď jednoducho klasickým veciam dáte rozmer erotiky. Veľa to nestojí – efekt zaručený.

Kostýmy

Vytiahnite ich zo skrine a spravte konečne mužovi Vianoce. Netreba kupovať v sexshope drahé róby zo sveta porna. Pokojne postačia aj bežné veci, ktoré máte v skrini. Možno tak jedny lacné samodržky na dotvorenie atmosféry. Vysoké podpätky a lodičky nevynosíte na zasnežených chodníkoch, ale doma sa hodia. Krátka sukničky, do nej zvodné pančuchy. Možno ste ani netušili, že snom každého muža je podrobiť si mrchu, sexuálnu dračicu, zvodnicu v úlohe prostitútky. Nemali byť Vianoce tak trochu aj o plnení snov? Za tie z oblasti erotiky vám bude partner nesmierne vďačný.

Zmyselná masáž

Tantrické masáže sú dnes vyhľadávanejšie ako klasické kompletky u ľahkých slečien. Hoci sú nakoniec bez súlože, cena je aj trojnásobne vyššia. Je priam nevyčísliteľná, ak sa zmyselnej masáži oddáte s niekým, koho máte radi. Stačí jeden lubrikant, trocha citu v prstoch, pierka, šatky, nechty na škrabkanie a skúste masáž dvoch nahých tiel. Ani nejde o to, či ste profesionálkou, alebo iba skúšate partnera rozpáliť jemným masírovaním svalov. Po hodine masáže bude mať pocit, že je v raji. Zakončiť takúto hru tiel milovaním, prirodzene, nie je hriechom ani počas sviatkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #Vianoce #kostým #masáž #erotický darček

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...