Čo prezradí sex o vašom partnerovi?

Podľa sexu spoznáš partnera. Nie je na tom niečo naopak? Rozhodne nie, pretože sex o mužovi napovie, čo neprezradí ani po desaťročnom partnerstve.

11.12.2013 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nežných mužov je najmenej.
debata

Tradovalo sa, že sexom treba zakončiť vzájomné spoznávanie. Čoraz viac žien však prichádza na to, že zobrať veci z opačného konca tiež nie je na zahodenie.

Výhľad do duše

Muži sú ako veľké deti. A hoci vedia klamať aj sa dobre pretvarovať, v istých okamihoch sa ich duša javí ako priezračná voda. Tým momentom je práve milovanie. Preto, ak chcete vedieť o mužovi všetko, netreba ho spovedať, stačí ho pustiť medzi nohy.

Dokonalý sex

Neviete sa ho nabažiť. Ste doslova ako stvorení pre sexuálne hry. Zrazu máte pocit, že na toto ste v posteli čakali. To o partnerovi a jeho prístupe k ženám a životu veľa napovie. Odborníci na sex sa zhodli, že pre ženy je najlepší sex empatický. Málo z nich si vyžaduje tvrdosť, skôr naopak, ide o nehu, reakciu na prejavy tela a, pochopiteľne, schopnosť vychutnávať si rozkoš. Nikam sa neponáhľa, necháva si dosť priestoru na pocity. Tento muž bude skvelý aj v živote. Vie sa vcítiť do vašich pocitov, na druhej strane sa môžete stretnúť s tým, že nesmierne rád zužitkuje všetko pre vlastné potešenie. Aj preto, že sex je pre neho rozmarom, ktorý si vychutná a taký je pre neho celý život. Ako muž aj milenec je však vhodný na dlhodobé vzťahy.

Milovník polôh

Nejde o to, koľko polôh v posteli skúsite, ale o to, ako uspokojená z nej vstanete. Toto pravidlo nič nehovorí mužovi, ktorý odvtedy ako si ľahnete, má pocit, že s vami musí za každú cenu cvičiť. Zbieha sa v ňom túžba ohúriť a prezentácia vlastných schopností. Títo muži sú viac narcistickí ako empatickí, zakladajú si na svojej osobe a obvykle majú polovičky ako ozdoby, aby sa mali čím pochváliť na verejnosti. Sú prelietaví, ak si ho ale zvládnete osedlať, nudiť sa nebudete. Obvykle vydržia veľmi dlho, ale iba s tou, ktorá ich vzrušuje. Nie sú na premáhanie, ako v sexe, tak ani v živote.

Milovník nehy

Týchto mužov je najmenej. Majú radi predohru dlhšiu ako partnerky, sex s nimi je vláčny až nežný, niektorí vravia že romantický, iné ženy nudí, pretože očakávajú od chlapa predsa len trochu naturálneho nasadenia. Milovníci týchto hier sú takzvaní maznáčikovia, mamičkini miláčikovia, veľké deti. Vzťah s nimi je pekný, pokiaľ neočakávate prevzatie zodpovednosti.

Misionár stačí

Misionár môže mať milión variácií a nikdy nie je nudný. Ibaže ten váš akoby poznal len ľahnúť si a dnu a von? Nesmierna tragédia v posteli a v živote to tiež nie je výhra. Zabitá kreativita, aktivita aj starostlivosť o domácnosť a partnerku. V praxi sú to klasické obývačkové typy, kandidáti na olympiádu v papučovej kultúre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #neha #sexuálny partner #temperament #polohy

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...