V nešťastí hľadajte zmysel

Hovorí sa, že všetko má svoj dôvod, príčinu, prečo sa to deje. A vy sa vo svojom živote naučte orientovať.

10.12.2013 14:00
nešťastná žena, smútok Foto:
Ilustračné foto.
debata

Tiež hľadajte a objavujte, prečo sa vám isté veci dejú. Pozrite sa na život ostatných. Zbadáte, aké rôzne osudy sa rozplietli, aby stretli iných, tých pravých, a čo všetko sa muselo stať, aby našli šťastie. Občas to aj bolelo, no v konečnom dôsledku sa realita ukázala priaznivo.

Čo všetko postretlo vás na vašej ceste za šťastím? Aj tú naoko najotrasnejšiu vec, o ktorej sa možno momentálne domnievate, že sa nedá zvládnuť, vnímajte ako príležitosť. Každý človek zažije neopakovateľný pocit a vy tiež nebudete výnimka. A síce, ak sa vám zavrú jedny dvere, vždy budú ďalšie, ktoré sa otvoria. Lebo to tak jednoducho je. Prázdno vás v žiadnom prípade nečaká.

Je logické, že keď vás opustí partner kvôli inej žene, je to potupa a dlho vám potrvá, kým sa z toho spamätáte. Posmeľujte sa však myšlienkou, že niekto tam hore vás má rád a zrejme vám „chystá“ niečo lepšie. Občas to tak býva. Na dobré veci si musíme počkať, dostať ich za odmenu. A preto už nesmúťte, hlavu hore. Zlé veci odchádzajú, aby prišli tie nové, lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nešťastie #zmysel v nešťastí

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...