5 znamení, že on nie je ten pravý

Až na druhý pohľad zisťujete, že muž po vašom boku nie je ten, o kom ste snívali?

09.12.2013 14:00
láska, rozchod Foto:
Už ani neviete,prečo ste sa doňho zaľúbili?
debata

Váš priateľ má krásny úsmev a je na vás milý. A práve to vás môže zmiasť, aby ste si o ňom mysleli, že je ten pravý. Ale neunáhlite sa. Tu sú znaky, ktoré vám jasne napovedia, že on váš pán dokonalý nie je.

1. Trávi priveľa času s kamarátmi

Ak si z času na čas urobí „chlapský“ večer s priateľmi, vypijú pár pív v neďalekom podniku a rozoberajú výlučne ich záležitosti, nemusí vás to trápiť. Veď vy si môžete urobiť príjemný večer s kamarátkami. Ale ak dáva neustále prednosť pred vami kamarátom a vaše ponosy úspešne ignoruje, je to znak toho, že mu na vás až tak nezáleží.

2. Spomína svoju ex a pomerne často

Spozornite! Ak svoju bývalú neustále spomína, či už v dobrom alebo v zlom, ešte stále ju má v hlave. Vás môže preto brať ako „prechodnú“ známosť, ktorá mu má pomôcť preklenúť rozchod. Vy predsa nie ste povinná počúvať, ako veľmi mu ublížila či prečo ho „odkopla“. A stále dookola. Nie je to normálne, nech by vás akokoľvek presviedčal o jeho láske.

3. Dva dni o ňom nič neviete

Neberie vám mobil, neodpisuje na mail. Kým vy sa trápite, čo s ním je, on má iba svoj program a neželá si byť rušený. Po dvoch dňoch sa vám s ospravedlnením či nejakým vysvetlením ozve a očakáva, že sa normálne „ide ďalej“. Nezáleží mu na vás, pretože minútu na jeden telefonický rozhovor by si určite našiel, aj keby práve liezol na Matterhorn.

4. Nie ste prvá, komu oznamuje dôležité správy

Našiel si nový džob, ale o túto skvelú správu sa najskôr podelí s kamarátmi, potom so sestrou a napokon sa ozve aj vám. Podobne to platí aj o závažných rozhodnutiach. Zvažuje kúpu bytu, ale podrobnosti nerozoberá s vami, ale s kolegami v práci. Aj na novom aute najskôr povozí kamaráta z vysokej, vy prídete na rad až potom. Ak vás niekto miluje, o všetky radosti aj starosti sa delí predovšetkým s vami.

5. Rozčuľuje vás priveľa jeho zvykov

Buď si často zahryznete do jazyka alebo mu to vykričíte. Ale jeho zvyky vás „vytáčajú“ pomerne často a sú príčinou vašej pomerne častej nespokojnosti. Ste podráždená, plačlivá, nepokojná. V práci sa nedokážete na nič sústrediť, pretože stále myslíte na to, ako vás naštval. Zrejme ste si nenašli k sebe muža, s ktorým sa dopĺňate, ale s ktorým si leziete poriadne na nervy.

debata chyba
Viac na túto tému: #pár #partneri #pán dokonalý

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...