Štyri triky, ktorými očaríte aj skúseného milenca

Radi by ste polovičku v posteli pošteklili a prekvapili niečím netradičným?

09.12.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Chlap miluje, ako ho sem-tam zvediete inde ako v spálni.
debata

Na to prinášame dobré rady, ktoré sú obvykle neznámou kapitolou sexu aj pre mužov, ktorí si hovoria skúsení. Nech sa páči, vyskúšajte jeden po druhom, veď dlhé zimné večery si novinky v posteli priam pýtajú.

Šišky na penise

Hoci šiška nie je práve tradičné vianočné pečivo, tento rok si ich možno užijete. A to doslovne. Nielen tak z taniera, ale priamo z mužovho tela. Konkrétne z penisu. Šiška je priam stvorená k nasunutiu na stoporený penis. Rozkoš na partnerovej strane už bude zo samotného navliekania, pričom jedenie, oblizovanie aj hra so šiškou pred tým, ako ju zjete, je neskutočným orálnym potešením. Skúste partnerovi dopriať tento zážitok a môžete si byť istá, že nikdy nič podobné nezažil.

Využite ochlpenie

Ak váš miláčik nepodľahol trendu dokonalej epilácie, konečne pochopíte, načo sa hodí ochlpenie. Lekári sa nevedia zhodnúť, či je lepšie holiť sa, alebo nie, ale milovníci sexu vedia, že zopár chĺpkov sa vždy hodí. Najmä preto, aby ste ich využili v rámci intímnych hier. Štipka bolesti napomôže neskutočnému orgazmu. Ak vidíte, že partner je na vrchole blaha a hráte sa s jeho prirodzením jazykom či rukou, potiahnite jemne jeho chĺpky. Tento trik bude pokladať za skvelý darček k Vianociam.

Sex pri práci

Skutočne nezvyčajné a dokáže to len pár žien, ktoré pretavia aj bežnú rutinu na niečo pikantné. Prečo robiť veci stále rovnako? Chlap miluje, ako ho sem-tam zvediete. Čo vám bráni na predvianočné upratovanie napochodovať v podväzkoch a začať umývať riad? Alebo variť v spodnej bielizni? Poviete si, že to nie je sexuálna technika, ale opak je pravdou. Na výkon aj potešenie vášho partnera totiž vplýva aj to, ako ho dokážete nabudiť. Erotické oblečenie sa nevyrába iba preto, aby sa naň v prítmí pozrel a stiahol ho za pár sekúnd dole. Je ideálne práve pre „triky každodennosti“.

Sťahy vagíny

Prekvapenie, za ktoré dostanete desať bodov z desiatich. Cítiť stiahnuté pošvové svaly je sen každého muža, ale nie každá žena to dokáže. Trénovať a posilňovať. To jediné vám môže uhrať body v plnom počte a ešte aj bonusy. Je veľmi málo žien, ktoré venujú práve sťahom vagíny dostatok pozornosti. Preto sú muži tak prekvapení u tej, ktorá to dokáže. Staňte sa skutočnou expertkou a doprajte mužovi zážitok, ktorý ani skúsení nezažívajú na dennom poriadku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #penis #ochlpenie #vagína #dráždenie #sex v práci

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...