Takto partnerovi zväčšíte penis na počkanie!

Žiadne zázračné tabletky, mastičky ani škripce na penis. Stačia šikovné ženské ruky, pery a iné časti tela.

06.12.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Šikovné ženské ruky, pery a iné časti tela robia s mužmi zázraky.
debata (1)

Mužský penis je orgán plný záhad. Hoci partnerovi priamo nenahodíte pár centimetrov do nohavíc, vylepšíte si vlastné potešenie. Pretože po zavedení našich rád do praxe partner aj vy budete mať nové pocity, akoby ste mu práve nafúkli penis do veľkosti.

Zohrejte ho

V zimnom období nesmierne aktuálna téma. To, ako veľmi sa zväčší partnerov penis záleží od toho, ako sa naplní krvou. Koľko jej do penisu dostanete, o toľko sa partner pochlapí. Teplo rozťahuje cievy a vy si užijete nepoznané kvality erekcie. Teplý kúpeľ, alebo hra s vyhrievacím vankúšikom. Niekedy stačí aj zohrievať penis vlastným telom pod perinou. Vďaka vyššej teplote bude prekvapený sám partner a, samozrejme, aj vy, keď do vás vstúpi.

Erotické hračky

Vákuová pumpa nie je len hračkou pre mužov, ktorí si musia k erekcii pomáhať. Je to skvelá hračka do dvojice. Podtlak vie mužovi spôsobovať rozkoš práve prúdením krvi aj do úplne najmenších zákutí penisu. Preto sú za majsterky orálneho sexu pokladané ženy, ktoré nielen hladkajú penis, ale skúsia vákuovú pumpu vytvoriť perami. Doprajte partnerovi zážitok, ktorý mnoho žien neposkytuje a jeho erekcia porastie. Nie je žiadne tajomstvo, že väčším naplnením ciev sa dokáže penis zväčšiť priam o centimetre.

Sólo sex

Má nesmierne intenzívne účinky, čo sa týka mužskej erekcie. Meraniami sa zistilo, že pri pozeraní pornografie a sebastimulácii dosahujú muži omnoho pevnejšiu erekciu ako pri milovaní s partnerkou. Vizuálny zážitok so správne synchrónnym dráždením, pri dobrej intenzite, dokáže muža nabudiť k nesmiernemu vzrušeniu, čo sa odrazí aj na pevnosti a veľkosti erekcie. Ak je však pre muža niečo atraktívnejšie ešte viac ako herečky, je to partnerka, ktorá vie zaujať autoerotikou. Predveďte partnerovi, čo vám robí dobre. On sám sa priučí, vzruší a bude stimulovaný. Za pár minút vás zachváti plameň jeho vášne.

Masáž prostaty

Jedna z najvýraznejších stimulačných techník. Často sa spájala s upgradom rozkoše, ale nie je to všetko, čo masáž prostaty u partnera dokáže. Vďaka jej zapojeniu erekcia výrazne narastie. Stimulujte muža počas milovania pri konečníku a, samozrejme, do hry zapojte aj semenníky. Sama zistíte, ako okamžite jeho penis vo vás chytí ďalší dych, akoby ste do motora doliali nitro. Sex s takouto stimuláciou je lahodou pre oboch. Vy máte pocit, že partner naozaj použil väčší kaliber a spoločné vyvrcholenie bude čistá symfónia vzdychov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #penis #prostata #erotické pomôcky #stimulácia #masáž

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....