Chcete ho? Buďte jeho protikladom

Všimli ste si, že keď chcete zaujať muža, alebo sa vo vašej spoločnosti nejaký nový objaví, snažíte sa ho zaujať tým, čo hovoríte?

06.12.2013 15:40
vzťah, láska Foto:
Ilustračné foto.
debata

Je to dokáyané. Nielen to, že ženy hovoria neporovnateľne viac ako muži. Ale aj to, že v prítomnosti žien nehovoria viac. Mužom by však vyhovovalo, ak by sme rozprávali povedzme o polovicu menej. To by uvítali.

Tiež je dokázané, že ženy chcú muža zaujať tým, čo hovoria. Možno poznáte aj vy ten pocit, kedy ste prítomnosťou potenciálneho muža boli natoľko vykoľajená, že ste začali hovoriť vyslovene čokoľvek – vrátane hlúpostí. Sama seba ste sa neskôr spytovala, prečo ste sa nevedeli lepšie ovládnuť, prečo ste povedali to a ono a zhodnotíte, že lepšie by bolo možno bývalo mlčať. Žiaľ, je už neskoro…

Najhoršie však je, že prvé slová, ktoré bude z vašich úst počuť nový objekt, by ste si mali poriadne premyslieť. Intuitívne to odhadnete podľa energie, ktorá medzi vami je. Vo všeobecnosti však platí, že čím zaujímavejšia je pre muža spoločníčka, tým viac ho priťahuje. Čomu by sa rozhodne mala vyhnúť, je určite diktovanie. V takom prípade muž stratí záujem. Choďte naňho pomaly, ak máte skutočný záujem. V tejto vete sa skrýva odporúčanie: Buďte tajomná!

A nebuďte hlúpa. Dávno neplatí predsudok, že muži potrebujú „hlúpu hus“. Stavte na to, aby ste boli milá, vďačná a vtipná. Viac ako dobrým znamením je, ak ste jeho protikladom. Teda – ak je introvert, vy ste extrovert. Ak ste kariéristka a on nie je. A podobne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #rozhovor s mužom #získať muža

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...