Čo mu šepkať do uší, nech dlhšie vydrží?

Dobrý sex trvá tak dlho, aby uspokojil každého zúčastneného.

05.12.2013 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Počas milovania pokojne zasypte muža zdrobneninami.
debata

Mužské rady o dlhej výdrži inklinujú k negatívnym predstavám, dýchaniu a všemožným tipom, ako vás dlhšie robiť šťastnou. Pomôžte jemu aj sebe len tým, že zvolíte správny slovník. Veď za každým šampiónom stojí dobrý kouč, ktorý ho v správnej chvíli povzbudí.

Si božský, úžasný, je to neskutočné…

Dodajte mu stimuláciu. Povzbudenie, dáte mu najavo, že on to dokáže a z posledných síl ide do toho. Niektoré doslova žobronia, nech ešte vydrží, a to je cesta do pekla. Práve pozitívny príklad a ťah na bránku mu dajú pocit, že je šampión a ešte nemusí prísť k vyvrcholeniu, svoje telo dokonale ovládne. Skúste to pozitívnou inšpiráciou a tento slovný prejav funguje. Buďte trénerom na posteľnom ihrisku a šepkajte mu povzbudenia a chvály, to ho zaručene udrží v hre omnoho dlhšie ako prosby.

Nežnosti a zdrobneniny

Muži nie sú príliš na nežnosti, ale v čase milostného vypätia im vedia prihrať pár sekúnd k dobru, ktoré práve vy potrebujete. Pokojne ho zasypte zdrobneninami, nebojte sa mu hovoriť detsky. Prečo to muža stimuluje? Zdrobnenina v ňom vyvolá istú mieru reakcie, ktorá ho odpúta od aktuálneho diania v posteli. Mimochodom, psychológovia sa domnievajú, že je to istá paralela na jazyk, ktorý používala jeho mama, keď bol malý a mozog zrazu zostane na pár sekúnd zamrznutý. Vďaka tomu mu spríjemníte zážitok, zabezpečíte dlhšiu výdrž a nemusí si predstavovať desivé obrazy z detstva, aby odplašil pocit, že už sa vyvrcholenie nedá zvrátiť.

Absolútne nič!

Zabudnite vydávať akýkoľvek hlások a šepkanie do ucha nahraďte iba plynulým dýchaním. Šepkať teda nemusíte vôbec nič. Prax totiž ukazuje, že milostné vzdychy ženy sú tým najstimulujúcejším počas sexu. Tak to hodnotí skutočne väčšina mužov. Mĺkva žena od začiatku milovania niektorým mužom nenaštartuje ani erekciu. Ak žena dostatočne hlasno dáva najavo potešenie, vzrušenie rastie. Ak vidíte, že partnerovi sa rozširujú zreničky a vyvrcholenie by ste ešte chceli oddialiť, ostaňte ticho, ak sa vám dá. Muž okamžite zaregistruje zmenu a hoci nehrozí ochabnutie erekcie, jeho intenzívne vzrušenie mierne poľaví. O pár sekúnd sa už môžete vrútiť k milostnému šepkaniu a vyvrcholiť možno spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #výdrž #nežnosti #uspokojenie #šepkanie #stimulácia

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...