Všade bol a všetko vie? Nechajte ho, nech vás učí

Veľa mužov chce hrať vo vzťahu dominantnejšiu rolu. Možno, že aj vy máte muža, ktorý si myslí, že všetko vie lepšie.

05.12.2013 14:00
vzťah muža a ženy, dobrý vzťah Foto:
Ilustračné foto.
debata

Nepozastavujte sa
Namiesto toho, aby ste nad tým obracali očami, pozastavovali sa nad tým neustále, skúste k tomu zaujať úplne iný postoj. Oceňte ho v niečom, v čom vyniká, priznajte, že má pravdu a oslovte ho, či by vás neučil. Je jedno, čo to bude, určite to vzťahu pomôže. Prinajmenšom získa pocit, že ho uznávate, oceňujete, že vie niečo lepšie ako vy a napokon, že vám to môže odovzdať. V takomto prípade je šanca, že prestane upozorňovať na to, čo všetko vie, pretože už bude mať spätnú väzbu: Ktosi si to všimol.

Na oživenie vzťahu
Môže to byť šoférovanie (ak je trpezlivý), alebo vás naučiť nejaký cudzí jazyk. Pozícia partner-učiteľ je na oživenie vzťahu ako stvorená. Môžete sa s ňou ale aj hrať. Napríklad vás môže niečo naučiť v sexe. Vtedy však pretvarujte, že vám to nejde tak, akoby ste si priali a počúvajte, čo všetko by ste ešte mohli vylepšiť. Jednoducho, budete v role neposlušnej žiačky, ktorá v škole nedáva pozor a on je prísny nekompromisný učiteľ.

Stačilo?
Ak vás však bude táto jeho črta veľmi deptať a táto rada nezaberie, je možné, že sa neubránite rozchodu. Pretože žiť pod jednou strechou s mužom, ktorý všade bol, všetko vie a neustále na to potrebuje upozorňovať, skutočne nie je bohviečo…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #učenie #vševedko

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...